Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Right Side

Fénytechnika

A fénytechnika és a vizuális effektek teszik teljessé a színpadi élményt!

A gépek nyelvére fordítjuk le az álmaidat!

Komplett show-t tervezünk részedre. A rendezvények sikerességének mércéje a látogatói élmény, mely részben azon múlik, hogy a célközönségre milyen vizuális hatást gyakorlunk és milyen érzéseket váltunk ki a fénytechnika segítségével.

Legyen szó városi rendezvény, zenei fesztivál, zenekarok, konferencia vagy céges családi nap világításáról, személyre szabott megoldásokkal állunk rendelkezésedre.

A szükséges színpadi fénytechnikát megtervezzük, és ez alapján az eszközigényt egyeztetjük Veled!

Egyedi látvány show-t programozunk az igényeid szerint

Az intelligens DMX-vezérelt [1] eszközeink között megtalálhatóak a legújabb LED-es lámpák, spotok, wash-ok, tükörszkenneres intelligens lámpák, dimmerek, stroboscope-ok, melyek összehangolt és a produkcióhoz tervezett effektekkel alkalmasak az egyedi vizuális élmény kialakítására.

Egyedi gobók (vetített mintázatok) is készíthetők, mellyel esemény-, cég- és marketinglogókat tudunk vetíteni.

Rendezvénytechnika
Fénytechnika

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A fénytechnika bérlés / bérbeadás történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Szárazbérlés esetén a bérelt eszközök helyszínre történő szállítását vagy a telephelyünkön történő átvételét is választhatod.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az optimális ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú és méretű eszközöket szeretnél választani, továbbá bérbeadás esetében milyen időtartamra, valamint technikai személyzettel vagy anélkül bérelsz.

Az árajánlat a beruházás / bérlés teljes költségét tartalmazza.

Többet szeretnél tudni fénytechnikai rendszerünkről?

A tervezés során fontos figyelembe venni, hogy milyen eseményt világosítunk, koncertet, színdarabot vagy beszédet!

Az elképzeléseid ismertetése után segítünk megtervezni a vizuális koncepciót. Ahhoz, hogy a legoptimálisabb vizuális környezet váljon valóra, egy folyamat segít végigvezetni a cél teljesüléséig:

  1. Vizuális koncepció kialakítása
  2. Brief készítése
  3. Látványtervezés és 3D modellezés
  4. Fénypult programozás (Time code létrehozása).

A megírt show elemeket azonnal életre keltjük a MA Lighting grandMA2 [2] full-size V3 fénypult segítségével. Természetesen rendezvényednek teljes erős- és gyengeáramú kábelezését elvégezzük, és a szükséges kiegészítő show-elemeket is installáljuk.

Lámpáink a show világában a legkedveltebb márkák: Martin [3]; Clay Paky [4]; GLP [5]; Robe [6]; Cameo DMX [7] vezérelt professzionális eszközei.

A elképzelésid megvalósításához csakis a legmodernebb eszközöket állítjuk szolgálatba!


[1] A DMX512 egy szabvány, amely a DMX konzol (fénykeverő vezérlő) és a színpadon lévő fényeszközök (illetve füstgépek) és egyéb effektgépek között teremt kommunikációt.

[2] A teljes méretű grandMA2 a MA Lighting legerősebb konzolját képviseli, és lehetővé teszi a hagyományos fények, mozgó lámpák, LED-es lámpatestek és médiavezérlést egy platformon.

A legkorszerűbb technológiával és még néhány speciális funkcióval (például Billentyűzetfiók és multi-touch parancs képernyő) van felszerelve, így illeszkedik a grandMA2 minden világítási szegmenshez. Ez biztosítja az összes csatlakoztatott készülék és csatorna intuitív és gyors vezérlését.

[3] Martin MACIII Performance, Martin MAC 2000 Wash XB, Martin MAC700 Profile, Martin MAC700 Wash

[4] Claypacky K10 wash, Clay Paky StageLight 300 Spot

[5] GLP Impression FR-1, GLP Impression 90, GLP Fusion PAR FP-7, GLP Fusion Stick 20, GLP Fusion Supernova SN-70 RGBW

[6] Robe Robin 600

[7] Cameo Auro Spot Z300, Cameo FLATPRO 12

Background Image
Background Image
Rendezvénytechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Kültéri LED-fal üzemeltetés a romániai Cetate Production Kft. 20 éves születésnapi rendezvényén

A romániai Cetate Production Kft. sörpadok és sátrak gyártásával foglalkozik. A cég 20 éves születésnapját egy nagyszabású családi nappal kívánta megünnepelni, közösen a dolgozóival és azok családtagjaival. Ennek helyszínéül a gyár szomszédságá...

Projekt részletei
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a tavalyi évhez hasonlóan az idén is részt vett a Vezetőoktatói Kongresszuson, melynek ezévben Hamburg adott otthont. Partnerünk a számukra biztosított kiállítási alapterületen elhelyezett display felállítását...

Projekt részletei
Background Image