Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Turneul Coca-Cola Energy / Instalare ecran cu LED-uri pentru podea și ecran LED pentru interior

# tip: Comunicări despre eveniment
# locație: Országos turné / National tour, HU
Proiect

Pentru evenimente, gustări de produse legate de introducerea în Ungaria a Coca-Cola Energy a trebuit să creăm un joc interactiv cu ajutorul soluțiilor noastre cu LED-uri.

A trebuit să creăm un software special care să invite vizitatorii să joace un joc interactiv pe o combinație spectaculoasă de LED-uri tridimensionale pe podea și perete.

Provocare

Afișajele LED de diferite dimensiuni, tipuri și rezoluții trebuia să fie coordonate, în mod interactiv, integrat într-un sistem, precum și livrat și operat în siguranță.

Sistemele complet diferite trebuiau integrate într-o singură unitate și să fie controlate cu software. Extragerea datelor privind pașii de pe ecranul LED interactiv sensibil la atingere a prezentat mai multe dificultăți: protocolul utilizat de producător nu a permis extragerea datelor pentru a controla pașii accelerați ai mai multor vizitatori.

Soluție

Instalarea în interior a ecranelor cu LED-uri pentru podea și a ecranelor LED: Au fost proiectate două interacțiuni diferite. Versiunea mai mare este destinată universităților, în timp ce versiunea mai mică este destinată birourilor.

► Versiunea concepută pentru universități este un modul UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED *P5.9 rezoluție **tehnologie SMD LED de 9 metri pătrați (3x3 m) cu o cutie de cola de 2,5 metri înălțime din spumă în mijloc, pe care am plasat un LED curbat de 1 metru pătrat ca bandă verticală.

Ideea jocului pe care l-am dezvoltat a fost de a avea 4 persoane care să se balanseze pe părțile laterale ale ecranului cu LED-uri pentru podea într-un ritm constant și accelerat. Prin mișcările de accelerare a pașilor, ei pot ""încărca cu energie"" cutia de cola din centru, care este reprezentată vizual de banda centrală curbată cu LED-uri.

► Versiunea mai mică, concepută pentru birouri („atwork”), se bazează pe principii similare și este alcătuită dintr-un ecran cu LED-uri pentru podea de 1 metru pătrat și un afișaj LED poster digital în fața acesteia. Pe podea era silueta unui picior pe care jucătorul trebuia să calce, iar pe afișajul LED poster digital era conturul unei persoane. Și aici, conturul persoanei poate fi ""energizat"" cu o mișcare accelerată, de călcare în picioare, pentru a ""inunda energia pozitivă""!

Prin dezvoltarea unui fișier de funcții personalizate (DLL), am creat un joc în care 1 până la 4 jucători puteau să umple o cutie virtuală de Coca-Cola Energy formată dintr-un ecran LED interior calcând pe ecranul interactiv cu LED-uri pentru podaea, sensibil la presiune.

Ritmul și viteza din ce în ce mai mare a fost necesară pentru a finaliza provocarea interactivă și distractivă.

Aflați mai multe despre băutura Coca-Cola® Energy!

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Turneul Coca-Cola Energy / Instalare ecran cu LED-uri pentru podea și ecran LED pentru interior 1
Turneul Coca-Cola Energy / Instalare ecran cu LED-uri pentru podea și ecran LED pentru interior 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image