Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED

# tip: Comunicații de marketing corporative
# locație: Hexagon Offices - Kolozsvár, RO
# partener: Stage&Ledtech Srl.
Proiect

Instalarea unui ecran LED de 106 metri pătrați pe acoperișul clădirii de birouri Hexagon Offices, la o înălțime de 38 de metri, pe un total de 3 laturi, pe o structură de suport fabricată de client.

Provocare

Am primit comanda în decembrie 2018, chiar înainte de Crăciun și de Anul Nou chinezesc. LED-urile trebuiau îmbarcate în China înainte de Anul Nou Chinezesc pentru ca să poată ajunge la destinație în luna martie.

Soluție

Instalare ecran LED: Ecranul LED YuChip Lighting cu rezoluție *P10 cu tehnologie **SMD a fost finalizat în ianuarie și a fost lansat cu câteva zile înainte de Anul Nou Chinezesc. În același timp, a început proiectarea structurii de susținere, iar producția a început în februarie, însoțită de o consultare permanentă.

Diferitele lucrări pregătitoare - alimentarea cu energie electrică și cablurile de semnal, camera de control - au fost efectuate în martie, iar la sfârșitul lunii a început instalarea. În luna aprilie, a fost predat ecranul LED pentru exterior, impermeabil, de 106 metri pătrați, de producție și control proprii.

► Locația proiectului: Hexagon Offices

Hexagon Offices este o clădire mixtă de birouri clasa „A” care își propune să transforme una din zonele de tranzit ale orașului într-un nou reper pe harta business & lifestyle a Clujului. Calea Turzii este pe cale de a fi transformată!

Adresa: Calea Turzii nr.178K, Cluj-Napoca

Sursă: Site-ul oficial al Hexagon Offices.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Comunicații de marketing corporative
Elemente tehnologice
Modul de ecran LED
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 1
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 2
Clădire de birouri Hexagon / Instalare de ecrane LED 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image