Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Afișaj LED poster digital; vitrină unică cu imagini și conținut video

# tip: Concert
# locație: Budapest, HU
# partener: SUBLEBERS Kft.
Proiect

Salonul de modă Barbara Leber a dorit să își prezinte produsele într-un mod unic în vitrina magazinului, așa că a căutat o soluție. Am propus afișajul LED poster digital, care poate fi folosit pentru a prezenta colecțiile de îmbrăcăminte prin încărcarea diferitelor conținuturi cum ar fi imagini sau videoclipuri.

Provocare

Din cauza designului vitrinei, a fost necesar fabricarea unei structuri speciale de suport pe care să se monteze afișajul LED poster digital.

Soluție

După ce dispozitivul a fost prezentat, în vitrină a fost amplasat un afișaj LED poster digital YuChip Lighting cu rezoluție *P3 și tehnologie **SMD de dimensiuni personalizate de 1100x1980 mm, și cu un suport de montare personalizat.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Afișaj LED poster digital
Afișaj LED poster digital; vitrină unică cu imagini și conținut video 1
Afișaj LED poster digital; vitrină unică cu imagini și conținut video 2
Afișaj LED poster digital; vitrină unică cu imagini și conținut video 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Tehnică vizuală | À LA RECHERCHE DE VERA MOLNAR – LUCRĂRILE VEREI MOLNAR ȘI REFLECȚII CONTEMPORANE

Expoziția Muzeului Ludwig intitulată „À la recherche de Vera Molnar” aduce un omagiu operei de o viață a Verei Molnar, care a murit cu puțin timp înainte de a împlini 100 de ani. Sarcina noastră a fost achiziționarea și instalarea mijloacelor tehn...

Detalii despre proiect
Operarea ecranului LED în outdoor la evenimentul aniversar de 20 de ani al Cetate Production SRL din România

Cetate Production SRL din România se ocupă cu producția de mese de bere și corturi. Compania și-a dorit să sărbătorească cea de-a 20-a aniversare cu o mare zi de familie, alături de angajații săi și familiile acestora. Locul ales pentru acest...

Detalii despre proiect
Background Image