Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

EB szurkolói zóna a MOM Beach-en

#típus: Sportfesztivál
#helyszín: Budapest, HU
#partner: MOM Sport Uszoda és Sportközpont
Projekt

A partner megbízásából a MOM Beach területén a 2020-as foci-Eb idejére, a szurkolói közönség igényeinek kiszolgálásra egy hatalmas LED-képernyő telepítése volt a feladatunk.

Kihívás

Volt helyismeretünk és az előzetes tervezés és kommunikáció is gördülékeny volt, így akadálytalanul láthattunk neki a feladatnak.

A hely adottságaira tekintettel fontos volt, hogy a LED-fal az időjárást is figyelembe véve viszonylag védett helyen kerüljön felállításra, hiszen a helyszín csak kis részen volt fedett.

Továbbá a padok és az asztalok elhelyezése (a minél magasabb számú vendéghelyek megtartása érdekében) is kötött volt. Meghatározó feltétel volt, hogy a mérkőzések a képernyőn a legtávolabbi pontról is jól láthatóak legyenek, nem beszélve a szigorú biztonsági feltételekhez kötött rögzítésről.

Megoldás

Annak érdekében, hogy minden elvárásnak és feltételnek megfeleljünk, egy *P5,95-ös felbontású, időjárásálló, 21 négyzetméter nagyságú LED-képernyő került megépítésre.

A tartószerkezetet ennél a projektnél is egyedi paraméterek alapján készítettük el, amely tökéletesen megfelel a biztonságtechnikai előírásoknak.

Az üzemeltetés nem igényelt technikai személyzetet.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

Projekt kategóriák
Labdarúgás
Sportfesztivál
Technológiai elemek
LED-fal LED-poszter
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 1
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 2
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés

A megrendelő kérésére a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszodában megrendezésre került SEAT kupa teljes időtartama alatt a LED-perimeter, a LED-es eredményjelző rendszer, a teljes hang- és fénytechnikai rendszer, valamint a színpadi ...

Projekt részletei
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Hajrá, magyarok!

A városligeti műjégpálya területén a 2020-as foci-Eb idejére a partner egy LED-képernyővezérelt játékkal szeretett volna előrukkolni. A játék legyen kellően interaktív, a játékosoknak a rövid rendelkezésre álló idő alatt is szórakoztató élményt ny...

Projekt részletei
Background Image