Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

LED-poszterek a RISE FM live streamen

#típus: Fesztivál
#helyszín: Siófok, HU
#partner: RISE FM EUROPE KFT.
Projekt

A PLÁZS Siófok (nagystrand) évadnyitója alkalmából, mint első program, a RISE FM élő stream DJ-szetteket közvetített közel 40 lemezlovas közreműködésével.

Az ideiglenesen létrehozott DJ-pulthoz és a stream eszközökhöz tartozó hátteret a LED-poszterekkel biztosítottuk, melyeken a RISE FM saját médiatartalmai jelentek meg.

Kihívás

Az esős, erősen szeles idő miatt egy kis méretű fedett színpadon egyszerűen és gyorsan felállítható eszközre volt szükség, amely segítségével nagy felületen lehet a videótartalmakat megjeleníteni.

Megoldás

Az együttesen nagy felületű, gyorsan felállítható és fixen egymáshoz rögzíthető LED-posztereket ajánlottuk a RISE FM csapatának. Hat darab LED-poszter összefűzésével lett kialakítva a médiafelület, ahol a hat darab LED-poszter egyetlen összefüggő kijelzőként működött.

Az üzemeltetés nem igényelt technikai személyzetet.

Projekt kategóriák
Médiaesemény
Technológiai elemek
LED-poszter
LED-poszterek a RISE FM live streamen 1
LED-poszterek a RISE FM live streamen 2
LED-poszterek a RISE FM live streamen 3
LED-poszterek a RISE FM live streamen 4
LED-poszterek a RISE FM live streamen 5
LED-poszterek a RISE FM live streamen 6
Background Image
Background Image
További projektjeink
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Hajrá, magyarok!

A városligeti műjégpálya területén a 2020-as foci-Eb idejére a partner egy LED-képernyővezérelt játékkal szeretett volna előrukkolni. A játék legyen kellően interaktív, a játékosoknak a rövid rendelkezésre álló idő alatt is szórakoztató élményt ny...

Projekt részletei
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en

A partner megbízásából a MOM Beach területén a 2020-as foci-Eb idejére, a szurkolói közönség igényeinek kiszolgálásra egy hatalmas LED-képernyő telepítése volt a feladatunk.

Projekt részletei
Background Image