Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Instalare ecran LED în formă de L pentru exterior

# tip: Comunicații de marketing corporative
# locație: Shopmark - Budapest, HU
# partener: PROVIM Kft.
Proiect

Sarcina noastră a fost de a instala ecrane LED de colț în formă de L pe pereții frontali ai intrării principale a centrului comercial Shopmark, care pot fi controlate de la distanță.

Provocare

Renovarea clădirii a fost efectuată în paralel cu instalarea ecranelor LED, iar lucrările au trebuit să fie coordonate cu lucrările de construcție. În plus, ecranele LED au trebuit instalate la înălțime până la acoperișul clădirii.

Soluție

Instalarea ecranului LED a fost realizată cu unui utilaj de ridicat și a durat aproximativ o săptămână și jumătate. Cei 120 de metri pătrați de ecran LED YuChip Lighting *P10 cu rezoluție și tehnologie **SMD instalați constau în două unități mari pe cei doi pereți frontali ai clădirii.

Ecranele LED rezistente la intemperii au fost folosite pentru a crea modulul de ecran LED pentru exterior.

► Locația proiectului: Shopmark

Adresă: 1191 Budapest, Üllői út 201.

Sursă: Site-ul oficial Shopmark.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Comunicații de marketing corporative
Elemente tehnologice
Modul de ecran LED
Instalare ecran LED în formă de L pentru exterior 1
Instalare ecran LED în formă de L pentru exterior 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, ecran interactiv cu LED-uri pentru podea și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și ecran interactiv cu LED...

Detalii despre proiect
Background Image