Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Kültéri sarok LED-fal telepítés

#típus: Céges rendezvény
#helyszín: Budapest, HU
#partner: PROVIM Kft.
Projekt

A Shopmark üzletközpont főbejáratának frontfalaira L alakban elhelyezkedő kültéri sarok LED-falak telepítése, melyek távolról vezérelhetőek.

Kihívás

A LED-falak telepítésével párhuzamosan történt az épület felújítása is, az egymás melletti munkavégzést össze kellett hangolni az egyéb kivitelezési munkálatokkal. A LED-falakat továbbá magasra, az épület tetejéig felnyúlóan kellett elhelyezni.

Megoldás

A LED-fal telepítés emelőgéppel történt körülbelül másfél hét alatt. A felszerelt összesen 120 négyezetméteres YuChip Lighting *P10-es felbontású **SMD technológiájú LED-fal két nagyobb egységből áll az épület két frontfalán.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-fal
Kültéri sarok LED-fal telepítés 1
Background Image
Background Image
További projektjeink
Német Vezetőoktatói Kongresszus / Berlin 2021 – Edukációs Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a 8. Német Vezetőoktatói Kongresszus kiállítójaként jelent meg a Berlin Estrel Congress-ben. A kiállításra olyan szolgáltatót keresett, amely innovatív, költséghatékony, gyors és biztonságos megoldást tud kíná...

Projekt részletei
Kültéri és beltéri LED-falak cseréje az Allee Bevásárlóközpontban

A 2021. augusztustól októberig tartó marketingkommunikációs rendszer megújítása során az Allee Bevásárlóközpont kültéri és beltéri LED-falainak cseréjét végeztük el. Feladataink közé tartozott a vezérlés korszerűsítése is: lehetővé kellett tenni a...

Projekt részletei
Background Image