Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Media Markt / Flexibilis LED-fal telepítés

#típus: Marketingkommunikáció
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Rent-a-server Kft.
Projekt

A Media Markt Westend bevásárlóközpontban található üzlete a régi cégtáblák helyére LED-falat szeretett volna telepíteni. Ez volt az első hazai Media Markt üzlet, ahol a világítótáblák helyett egy annál figyelemfelkeltőbb megoldást szerettek volna alkalmazni.

Kihívás

Nem volt konkrét terve a megrendelőnek, csupán annyi, hogy egy innovatív felületet szeretett volna az üzletben elhelyezni, amelyen folyamatosan tudják kommunikálni a termékinformációkat. A legjobb megoldásnak a LED-fal bizonyult, amelyet azonban egy ívelt felületre kellett felhelyezni.

Megoldás

A szerelést felmérések, közös megbeszélések és egyeztetések előzték meg. A felhelyezett LED-fal flexibilis, hogy a portál ívét tökéletesen kövesse. A YuChip Lighting *P4-es felbontású **SMD technológiájú LED-fal összesen 25 négyzetméteres, ez 3 egységből tevődik össze. Két darab 4 négyzetméteres és egy 17 négyzetméteres felület illeszkedik egymáshoz.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Marketingkommunikáció
Media Markt / Flexibilis LED-fal telepítés 1
Background Image
Background Image
További projektjeink
Német Vezetőoktatói Kongresszus / Berlin 2021 – Edukációs Digital Signage rendszer tervezés és kivitelezés

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a 8. Német Vezetőoktatói Kongresszus kiállítójaként jelent meg a Berlin Estrel Congress-ben. A kiállításra olyan szolgáltatót keresett, amely innovatív, költséghatékony, gyors és biztonságos megoldást tud kíná...

Projekt részletei
Kültéri és beltéri LED-falak cseréje az Allee Bevásárlóközpontban

A 2021. augusztustól októberig tartó marketingkommunikációs rendszer megújítása során az Allee Bevásárlóközpont kültéri és beltéri LED-falainak cseréjét végeztük el. Feladataink közé tartozott a vezérlés korszerűsítése is: lehetővé kellett tenni a...

Projekt részletei
Background Image