Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!

Media Markt / Flexibilis LED-fal telepítés

# típus: Vállalati marketingkommunikáció
# helyszín: Westend bevásárlóközpont - Budapest, HU
# partner: Rent-a-server Kft.
Projekt

A Media Markt Westend bevásárlóközpontban található üzlete a régi cégtáblák helyére LED-falat szeretett volna telepíteni.

Ez volt az első hazai Media Markt üzlet, ahol a világítótáblák helyett egy annál figyelemfelkeltőbb megoldást szerettek volna alkalmazni.

Kihívás

Nem volt konkrét terve a megrendelőnek, csupán annyi, hogy egy innovatív felületet szeretett volna az üzletben elhelyezni, amelyen folyamatosan tudják kommunikálni a termékinformációkat.

A legjobb megoldásnak a LED-fal bizonyult, amelyet azonban egy ívelt felületre kellett felhelyezni.

Megoldás

A szerelést felmérések, közös megbeszélések és egyeztetések előzték meg.

A felhelyezett LED-fal flexibilis, hogy a portál ívét tökéletesen kövesse. A YuChip Lighting *P4-es felbontású **SMD technológiájú LED-fal összesen 25 négyzetméteres, ez 3 egységből tevődik össze. Két darab 4 négyzetméteres és egy 17 négyzetméteres felület illeszkedik egymáshoz.

A projekt helyszíne: Media Markt / Westend

Cím: 1062 Budapest, Váci út 3.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Marketingkommunikáció
Vállalati marketingkommunikáció
Media Markt / Flexibilis LED-fal telepítés 1
Media Markt / Flexibilis LED-fal telepítés 2
Background Image
Background Image
További projektjeink
SEPSI OSK Stadion - LED-perimeter rendszer bővítés

A SEPSI OSK Stadionba tervezett és épített kiegészítő LED-perimeter rendszert a szurkolói kijáratok fölé telepítettük. Az ötlet a Sepsi OSK vezetőségétől származott, hogy kilenc szurkolói kijárat fölé szereljünk LED-perimetert, ezzel bővítve a viz...

Projekt részletei
Madame Tussauds Budapest - LED-fal, LED-padló és videóprocesszor vezérlőrendszer tervezés és kivitelezés

A fővárosi attrakció 51 nemzetközi és magyar közismert személy megszólalásig élethű viaszfigurájával várja a látogatókat, akik 17 magyar vonatkozású híreséggel is találkozhatnak. A projekt során az enteriőrbe integrált Digital Signage monitorokkal...

Projekt részletei
Background Image