Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber

#tip: Eveniment sportiv
#locație: Veszprém, HU
#partener: Veszprém Handball Zrt.
Proiect

Telekom Veszprém Arena este a doua cea mai mare sală de sport și de evenimente din țară. Cea mai prestigioasă echipă de handbal din Ungaria, Telekom Veszprém, își joacă meciurile aici. A trebuit să instalăm o tabelă de marcaj de 4 x 12 metri pătrați și un perimetru cu LED-uri de 80 de metri liniari în sală.

Provocare

De asemenea, ei doresc să utilizeze tabela de marcaj centrală și în locații externe. Era nevoie de o soluție prin care tabela de marcaj să poată fi deplasabilă peste tot. Aceasta este singura tabelă de marcaj mobilă de acest tip din Ungaria.

Soluție

Instalarea sistemului tabelei de marcaj și a perimetrului cu LED-uri mobil pentru exterior: Sistemul nostru de iluminat YuChip Lighting *P4.8 de rezoluție **SMD tehnologie LED 4x12 metri pătrați nu este montat fix, ci mobil, astfel încât poate fi demontat și transportat. Este utilizat în principal în spații în aer liber în timpul verii. Funcționând ca o suprafață pentru sponsori și publicitate, perimetrul LED cu tehnologie YuChip Lighting *P8 de rezoluție **SMD este detașabil și foarte rezistent la impact, ceea ce îl face să nu se deterioreze în timpul jocului.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Handbal
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber 1
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber 2
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj mobil cu LED-uri și a perimetrului în aer liber 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Montaretribună și scaune de tribună mobile cu acționare electrică la Sala sporturilor NIKÉ de la Fonyód

Conform comenzii Asociației sportive NIKÉ a Academiei Sportive a Ungariei și a B Build & Trade Kft., am avut onoarea de a monta tribunele și scaunele de tribună mobile, cu acționare electrică, în sala de handbal cu capacitatea de aproape 1000 de pers...

Detalii despre proiect
Stadionul Szusza Ferenc / Stadionul Újpest și-a schimbat aspectul: în tribune au fost instalate scaune moderne

Clubul Újpest 1885 Football Kft. a solicitat înlocuirea scaunelor din tribună uzate și deteriorate, în cadrul proiectului de renovare generală a stadionului Szusza Ferenc.

Detalii despre proiect
Background Image