Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Set de ecrane LED în Teatrul Vígszínház

#tip: Spectacol teatral
#locație: Budapest, HU
#partener: Vígszínház Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
Proiect

Am fost însărcinați cu instalarea a 2 pereți LED de înaltă rezoluție de 9 metri pătrați în interiorul uriașului decor rotativ de la Teatrul Vígszínház.

Provocare

Premiera piesei Premier a fost în februarie 2019, dar noi am primit invitația abia la mijlocul lunii ianuarie. Nu numai că a fost dificil să achiziționăm și să livrăm peretele cu LED-uri într-un interval de timp atât de scurt, dar a fost, de asemenea, o sarcină zilnică să ținem legătura cu constructorii decorului pentru a ne asigura că totul este în perfectă stare de funcționare pentru premieră.

Soluție

Comunicarea și coordonarea permanentă cu producătorul și partenerii de aprovizionare au fost esențiale pentru a asigura sosirea și expedierea fără probleme a echipamentelor.

Proiectare și construcție; prima instalare -test- a modulelor LED cu tehnologie Lightking Tech Group *P3,91 resolution **SMD în depozitul nostru a avut loc după recepție. Ulterior, le-am livrat la Teatrul Vígszínház la data solicitată și le-am integrat în decor împreună cu constructorii de decoruri.

În prima lună am delegat un tehnician pentru fiecare spectacol, pentru ca să predăm toate cunoștințele necesare privind exploatarea în siguranță tehnicienilor video de la Teatrul Vígszínház.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Set de ecrane LED în Teatrul Vígszínház 1
Set de ecrane LED în Teatrul Vígszínház 2
Set de ecrane LED în Teatrul Vígszínház 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image