Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție

#tip: Spectacol teatral
#locație: Budapest, HU
#partener: Magyar Állami Operaház / Eiffel Műhelyház
Proiect

Clientul a dorit să instaleze o suprafață de proiecție specială în Sala Bánffy a Casei Atelier Eiffel, recent inaugurată, care să poată fi rulată (desfășurată) cu ușurință pentru a permite prezentarea vizuală a elementelor de spectacol ale producțiilor și pentru a oferi posibilitatea de a schimba decorul.

Provocare

A trebuit, de asemenea, să găsim o modalitate de a suspenda și de a muta pânza uriașă și de a depăși obstacolele logistice de la fața locului.

Soluție

Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție: clientului i-a fost recomandat sistemul *MEGASCREEN TOUR de 14x8 m de la Gerriets Sistemul cântărea 600 de kilograme și a fost livrat pe șantier în mai multe piese mai mici, care au putut fi montate împreună și livrate în camera corespunzătoare din cadrul șantierului.

Acesta a fost suspendat cu ajutorul a 4 trolii cu lanț, iar panoul de control a fost instalat lângă sistemul de control aerian existent. Instalarea sistemului *MEGASCREEN TOUR a durat trei zile.

* MEGASCREEN și MEGASCREEN TOUR sunt sisteme de ecrane de proiecție cu role inferioare mobile care utilizează tuburile noastre din fibră de carbon. Acestea oferă timpi rapizi de asamblare și dezasamblare în toate formatele standard și dimensiunile speciale, precum și viteze rapide de rulare de până la 0,4 m/s.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 1
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 2
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 3
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 4
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
FINA 2022 – Montarea perdelelor de întunecare în locațiile campionatului mondial de natație și polo pe apă

Campionatul mondial de natație din 2022 a avut loc în perioada 17 iunie - 3 iulie, fiind organizat de Federația internațională de natație (FINA) și Federația maghiară de natație, la Budapesta, Debrecen, Sopron și Szeged. În cele două locații din u...

Detalii despre proiect
Opera Maghiară de Stat – Cortină scenică  laminată cu pictură pe pânză

Sarcina a fost laminarea unei pânze pictate manual, pânză realizată în atelierul instituției, pe cortina din fața scenei cu ocazia renovării generale a Operei Maghiare de Stat.

Detalii despre proiect
Background Image