Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție

# tip: Spectacol teatral
# locație: Budapest, HU
# partener: Magyar Állami Operaház / Eiffel Műhelyház
Proiect

Clientul a dorit să instaleze o suprafață de proiecție specială în Sala Bánffy a Casei Atelier Eiffel, recent inaugurată, care să poată fi rulată (desfășurată) cu ușurință pentru a permite prezentarea vizuală a elementelor de spectacol ale producțiilor și pentru a oferi posibilitatea de a schimba decorul.

Provocare

A trebuit, de asemenea, să găsim o modalitate de a suspenda și de a muta pânza uriașă și de a depăși obstacolele logistice de la fața locului.

Soluție

Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție: clientului i-a fost recomandat sistemul *MEGASCREEN TOUR de 14x8 m de la Gerriets Sistemul cântărea 600 de kilograme și a fost livrat pe șantier în mai multe piese mai mici, care au putut fi montate împreună și livrate în camera corespunzătoare din cadrul șantierului.

Acesta a fost suspendat cu ajutorul a 4 trolii cu lanț, iar panoul de control a fost instalat lângă sistemul de control aerian existent. Instalarea sistemului *MEGASCREEN TOUR a durat trei zile.

► Locația proiectului: Casa Atelier Eiffel / Sala Bánffy

Adresa: 1101 Budapesta, Kőbányai út 30.

* MEGASCREEN și MEGASCREEN TOUR sunt sisteme de ecrane de proiecție cu role inferioare mobile care utilizează tuburile noastre din fibră de carbon. Acestea oferă timpi rapizi de asamblare și dezasamblare în toate formatele standard și dimensiunile speciale, precum și viteze rapide de rulare de până la 0,4 m/s.

Categorii de proiecte
Spectacol teatral
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 1
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 2
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 3
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 4
Instalarea sistemului de manipulare a foliei pentru proiecție 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Perdele Molton și greenbox în studioul BETON FOTO&VIDEO

La comanda partenerului, studioul BETON FOTO&VIDEO urma să fie prevăzut cu perdele a căror deplasare asigura îndeplinirea mai multor funcții în cadrul studiului: să fie adecvate pentru sarcini de filmare, dar și de ședințe foto.

Detalii despre proiect
Reînnoirea completă a aparaturii de scenă din Teatrul Szigligeti din Szolnok

Teatrul Szigligeti din Szolnok este unul dintre cele mai importante teatre din Ungaria. Teatrul a fost deschis în 1912 și a funcționat continuu de atunci. În cadrul proiectului s-a realizat o renovare completă a Teatrului Szigligeti din Szolnok; c...

Detalii despre proiect
Background Image