Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

Selfie Show

Ia-ți experiențele cu tine! Fă-ți un selfie ca o celebritate!

The Selfie Show, mașina de selfie

Experiența petrecerii se întâlnește cu bucuria fotografiei atunci când Selfie Show este cu tine!

Pot veni selfie-urile de top? Pentru că uneori mâinile tale sunt prea scurte pentru un selfie bun... Mașina de selfie și noi ne pricepem la asta!

Oglinda interactivă și Selfie Box s-au născut dintr-o singură idee: Prețuiește momentul în timp ce te distrezi!

Tu și prietenii tăi, toată lumea! Umple-ți albumul foto cu selfie-uri strălucitoare, pentru că noi scoatem la iveală tot ce e mai bun din tine! Cu instrumentele noastre, poți face fotografii cu o singură atingere și le poți vedea pe hârtie în câteva secunde. La fel ca un selfie mobil, vezi pe ecran exact ceea ce oglinda interactivă sau Selfie Box captează, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji cu privire la ceea ce se află în fotografie!

Și... îți personalizăm experiența selfie pentru fiecare ocazie!

Creăm fundaluri personalizate, recuzită și grafică pentru imaginile pe hârtie pentru a se potrivi cu evenimentul.

Ai priceput că tu decizi? Unde vrei să înveselești atmosfera? Hai să vorbim despre tine acum!

Vă căsătoriți?
A sosit timpul să vă sărbătoriți dragostea și dorești ceva special? Echipa noastră va crea un mediu exclusivist pentru ședința foto la locul de desfășurare a nunții, iar oglinda interactivă sau Selfie Box vă vor asigura amintiri și fotografii de invidiat din cea mai importantă zi din viața voastră.
Plănuiți o petrecere de companie?
Este timpul să sărbătoriți împreună și dorești ca echipa ta să se distreze? Să începem petrecerea! Nu doar la minibar se întâmplă magia! Animatorii noștri creează un mediu viu și activ pentru fotografie.
Plănuiți o petrecere universitară?
Ai stilul în sânge? Îți aducem nebunia, culorile și experiența nesfârșită a selfie-urilor. O să-ți placă la nebunie! Echipa noastră va obține maximum de la tine într-un mediu ultra-trendy l, bazat pe activități.
Va fi familia împreună?
Să fim sinceri! Nu vrei să fii cel care face poze cu familia toată ziua și să nu apari în niciuna dintre poze, nu-i așa? În sfârșit, fotografiile de familie sunt acum disponibile pentru toată lumea! Da, și bunica dragă!

Noi nu suntem o mașină de selfie în care contează doar numărul de poze făcute, noi oferim un program complet

Animatorii noștri te vor ajuta să scoți la iveală cele mai bune selfie-uri, oferindu-ți în același timp o mulțime de practică în stabilirea pozițiilor și situațiilor ideale, în alegerea accesoriilor și în crearea de "selfie comics".

Ce este un roman selfie? În rama foto se poate vedea povestea a 3-4 fotografii construite una peste alta.

Poți alege între instalarea fixă sau închirierea de dispozitive

Închirierea / leasingul este combinată cu exploatarea, pentru care asigurăm personal tehnic.

În momentul vânzării (în cazul unei instalații fixe), toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură sunt transmise colegilor operatori.

De asemenea, te vom informa despre condițiile de garanție și despre întreținerea periodică gratuită în perioada de garanție în momentul achiziției/vânzării.

În fiecare caz vom întocmi o ofertă individuală

Vom fi bucuroși să ne consultăm cu tine și, odată ce vom cunoaștem ideile tale, îți vom face o ofertă optimă!

În urma consultării și a unei planificări atente, prețul va ține cont de tipul de echipament și accesorii pe care dorești să le închiriezi, de durata închirierii și de faptul că închiriezi un număr fix de printuri sau un număr nelimitat de printuri.

Oferta de preț include costul total al investiției/închirierii.

Dorești să afli mai multe despre oglinda interactivă și Selfie Box?
  • Spectacolul Selfie este un program distractiv care va atrage toți oaspeții, indiferent de sex sau vârstă!
  • Instrumente ușor de utilizat. Animatorii noștri vor fi la îndemână pentru a ajuta oaspeții să se asigure că ședința foto se desfășoară întotdeauna fără probleme și distracție.
  • Nu există o limită a numărului de fotografii care pot fi realizate în timpul disponibil. Fă alta, mai frumoasă, mai îndrăzneață! Și din nou...
  • Furnizăm o gamă de fundaluri unice și accesorii foto pentru a însoți mașinile. Spune-ne de ce ai nevoie! De exemplu, peruci, ochelari, pălării, pălării, mustăți, semne amuzante, costume? Bineînțeles că îți vom aduce ceea ce dorești!
  • În timp ce aparatul imprimă, fotografiile de pe ecranul tactil pot fi partajate instantaneu pe rețelele de socializare. Nu o rata! Iată că vin postările pe Facebook și Instagram! Poți să-l trimiteți prin e-mail, fără probleme.
  • Fotografiile imprimate vor fi o amintire de durată, astfel încât evenimentul și atmosfera minunată nu vor fi uitate niciodată.

Imaginile finite sunt editate automat într-un singur montaj și imprimate imediat în format 10×15 cm sau 5×15 cm.

Întrebări chestionar

1. Cum funcționează?

Stai în fața dispozitivului și atingi ecranul tactil. La fel ca un selfie mobil, vezi imaginea live pe ecran, așa că nu trebuie să-ți faceți griji cu privire la ceea ce se află în fotografie! În timp ce vă pregătiți pentru fotografia de grup, începe o numărătoare inversă și se realizează prima fotografie. Apoi vei vedea din nou imaginea în direct și cronometrul de numărătoare inversă. Așa că îți faci mai multe poze la rând. În total, atâtea câte ai nevoie pentru imprimarea finală. Când toate fotografiile sunt gata, vei vedea imediat pe ecran versiunea editată, adică imaginea pe care dorești să o imprimi.

Fotografiile pot fi partajate instantaneu pe Facebook și Instagram sau trimise prin e-mail.

Stimăm confidențialitatea ta! Dacă nu dorești, putem dezactiva funcțiile de partajare, postare și trimitere prin e-mail, astfel încât invitații tăi vor avea acces doar la fotografiile tale pe hârtie.

După eveniment, toate fotografiile vor fi încărcate într-o galerie online protejată prin parolă. Poți accesa fotografiile tale. oricând și oriunde dorești! De asemenea, le poți descărca! Nu vom publica nicio fotografie de la eveniment fără consimțământul tău

2. Când voi primi fotografiile pe hârtie?

Dispozitivele imprimă automat și instantaneu fotografiile. Deci, le veț avea în mâinile tale în momentul în care faci fotografia.

3. Cât de mare este imaginea imprimată?

Imaginile sunt editate automat într-un singur montaj și imprimate în format 10×15 cm sau 5×15 cm.

Alegerea dimensiunii este un aspect crucial pentru designul și personalizarea șablonului, așa că este important să te decizi înainte de eveniment!

Imaginea pe hârtie de 10×15 cm este de dimensiunea unei cărți poștale tradiționale. Imaginile, logo-urile și elementele de identitate corporativă afișate pe acestea sunt mai mari.

Poza pe hârtie de 5×15 cm are un format special, îngust. Multora le place datorită proporțiilor sale neobișnuite, inedite, dar, în același timp, se fac câte două din fiecare mărime. În acest fel, poți partaja instantaneu imaginile de hârtie.

4. Câte imagini sunt tipărite?

Număr nelimitat de imagini pe hârtie în timpul perioadei de închiriere. Vei câștiga cu un zâmbet?

5. Pot fi imaginile personalizate și personalizate?

Șablonul printurilor va fi întotdeauna unic, în funcție de cererea ta! Detaliile care sunt relevante pentru personalizare ar trebui să fie convenite înainte de eveniment!

6. Mașinile sunt automate?

Instrumentele Selfi Show sunt complet automate. Atunci când lucrează, acestea afișează animații colorate pe ecranele lor și vă încurajează să le atingeți și să vă faceți propriile fotografii. Acestea sunt ușor de utilizat, cu o singură atingere! Animatorii noștri vor fi la îndemână pentru a vă ajuta să vă asigurați că ședința foto se desfășoară întotdeauna fără probleme.

7. Câte persoane pot fi fotografiate în același timp?

Chiar și grupurile mai mari de 10-15 persoane pot face o fotografie. Moderatorii noștri vor fi bucuroși să vă ajute dacă ai o echipă. Ei vor porni mașina la cererea ta!

8. Cu ce accesorii vin mașinile?

În conformitate cu serviciul nostru de bază, vă putem pune la dispoziție o serie de fundaluri individuale și echipamente foto după o înțelegere prealabilă. De exemplu, peruci, ochelari, pălării, pălării, mustăți, semne amuzante, costume. Spune-ne de ce ai nevoie!

9. De la ce dată începe închirierea?

Suntem mari cât o minge de cauciuc! Fiecare eveniment are un scenariu diferit, așa că nimic nu este prestabilit. Bineînțeles, ne vom întâlni personal după solicitarea de ofertă și vom stabili ora ideală de începere.

10. De cât spațiu ai nevoie?

Un spațiu de 2×2 m este deja suficient pentru utilizarea sa.

11. Ce ar trebui să furnizez la fața locului?

Ai nevoie doar de 4-6 m2 de spațiu acoperit și o priză de perete de 220 V.

12. Trebuie să fac ceva?

Trebuie să faci un singur lucru, să te distrezi!

Fișier PDF atașat

Oglindă interactivă

Descărcare (0.4 MB)
Background Image
Background Image
Proiectele noastre de soluții tehnologice pentru evenimente
Zilele instructorilor de conducători auto / Hamburg 2022 – Afișe LED la expoziție

La fel ca și anul trecut, Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a participat la Congresul instructorilor de conducători auto, organizat în acest an în Hamburg. Partenerul nostru a solicitat montarea și operarea display-ului amplasat într-o zonă rezer...

Detalii despre proiect
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Background Image