Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Stand porțelan Herendi Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare perete cu LED-uri pentru interior

#tip: Expoziție
#locație: Frankfurt, DE
#partener: Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
Proiect

Instalarea și operarea peretelui cu LED-uri de înaltă rezoluție integrat în standul Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. la expoziția Ambiente din Frankfurt.

Provocare

Cea mai mare provocare în cazul acestui tip de expoziție este întotdeauna lipsa timpului pentru proiectare și pregătire. Un alt factor care a complicat acest proiect a fost faptul că peretele cu LED-uri pentru interior nu era un element de expoziție de sine stătător, ci trebuia să fie parte integrantă a standului complet.

Soluție

Am semnat un contract cu clientul cu 2 luni înainte de eveniment, așa că am avut ocazia să ne implicăm în procesul de proiectare, ceea ce ne-a permis să creăm un proiect care să fie cât mai în concordanță cu imaginea standului. Pregătirile au putut începe fără probleme; am desemnat un tehnician principal pentru acest eveniment, care s-a ocupat de proiect din partea contractorului. Am clarificat cu proiectantul și cu tâmplarii responsabilitățile și sarcinile fiecăruia. Ca urmare a unei comunicări adecvate și continue, construcția și operarea completă a panourilor cu LED-uri Absen *P2.97 cu rezoluție *SMD de 20 de metri pătrați a decurs fără probleme și fără erori.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Expoziție
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Perete cu LED-uri
Stand porțelan Herendi Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare perete cu LED-uri pentru interior 1
Stand porțelan Herendi Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare perete cu LED-uri pentru interior 2
Stand porțelan Herendi Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare perete cu LED-uri pentru interior 3
Stand porțelan Herendi Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare perete cu LED-uri pentru interior 4
Stand porțelan Herendi Frankfurt Ambiente 2020 / Instalare perete cu LED-uri pentru interior 5
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image