Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalare perete de colț cu LED-uri pentru exterior

#tip: Eveniment corporativ
#locație: Budapest, HU
#partener: PROVIM Kft.
Proiect

Instalarea de pereți de colț cu LED-uri pentru exterior în formă de L pe pereții frontali ai intrării principale a centrului comercial Shopmark, care pot fi controlați de la distanță.

Provocare

Renovarea clădirii a fost efectuată în paralel cu instalarea pereților cu LED-uri, iar lucrările au trebuit să fie coordonate cu celelalte lucrări de construcție. În plus, pereții cu LED-uri au trebuit să fie instalați la înălțime până la acoperișul clădirii.

Soluție

Instalarea peretelui cu LED-uri a fost realizată cu un elevator în aproximativ o săptămână și jumătate. Cei 120 de metri pătrați de pereți cu LED-uri cu tehnologie LED YuChip Lighting *P10 cu rezoluție **SMD instalați constau în două unități mai mari pe cei doi pereți frontali ai clădirii.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Perete cu LED-uri
Instalare perete de colț cu LED-uri pentru exterior 1
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image