Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalare perete de colț cu LED-uri pentru exterior

#tip: Eveniment corporativ
#locație: Budapest, HU
#partener: PROVIM Kft.
Proiect

Instalarea de pereți de colț cu LED-uri pentru exterior în formă de L pe pereții frontali ai intrării principale a centrului comercial Shopmark, care pot fi controlați de la distanță.

Provocare

Renovarea clădirii a fost efectuată în paralel cu instalarea pereților cu LED-uri, iar lucrările au trebuit să fie coordonate cu celelalte lucrări de construcție. În plus, pereții cu LED-uri au trebuit să fie instalați la înălțime până la acoperișul clădirii.

Soluție

Instalarea peretelui cu LED-uri a fost realizată cu un elevator în aproximativ o săptămână și jumătate. Cei 120 de metri pătrați de pereți cu LED-uri cu tehnologie LED YuChip Lighting *P10 cu rezoluție **SMD instalați constau în două unități mai mari pe cei doi pereți frontali ai clădirii.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Perete cu LED-uri
Instalare perete de colț cu LED-uri pentru exterior 1
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Înlocuirea peretelor cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee

Pe durata reînnoirii sistemului de comunicare de marketing, din august până în octombrie 2021 am înlocuit peretele cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee. Sarcinile noastre au inclus și modernizarea panoului de comandă: tre...

Detalii despre proiect
Background Image