Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Afiș cu LED-uri; vitrină unică cu conținut de imagini și video

#tip: Concert
#locație: Budapest, HU
#partener: SUBLEBERS Kft.
Proiect

Salonul de modă Barbara Leber a dorit să își prezinte produsele într-un mod unic în vitrina magazinului, așa că a căutat o soluție. Am propus afișul cu LED-uri, care poate fi folosit pentru a prezenta colecțiile de îmbrăcăminte prin încărcarea de conținut diferit, fie că este vorba de imagini, fie videoclipuri.

Provocare

Din cauza dispunerii vitrinei trebuia fabricat un suport special de montare pe care să poată fi amplasat afișul cu LED-uri.

Soluție

După ce dispozitivul a fost prezentat, în vitrină a fost amplasat un afiș cu LED-uri YuChip Lighting *P3 cu rezoluție **SMD de dimensiuni personalizate de 1100x1980 mm, cu un suport de montare personalizat pentru dispozitiv.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Elemente tehnologice
Afișe LED
Afiș cu LED-uri; vitrină unică cu conținut de imagini și video 1
Afiș cu LED-uri; vitrină unică cu conținut de imagini și video 2
Afiș cu LED-uri; vitrină unică cu conținut de imagini și video 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Prezentare exclusivă de mașini, dansuri, modă și bijuterii, sub egida Maserati Wallis Motor  - Haris Park

Haris Park a găzduit prezentarea în care publicul a putut participa la dezvăluirea celui mai puternic model al Maserati Wallis Motor din gama Grecale, Trofeo. Pentru acest eveniment, în cadrul prezentării de dansuri, bijuterii și modă, am asigurat...

Detalii despre proiect
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Background Image