Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Színpadi textíliák

Dekorációs anyagok

Textilek, melyek nélkül a színházak, művelődési házak, rendezvényterek színpadjainak belső függönyözése elképzelhetetlen!

Te döntesz, hogy mennyire legyen különleges!

Repedések, egyenetlen felületek, szabálytalan falsík, aszimmetria, foltok, elszíneződés vagy ideiglenes enteriőrváltást szeretnél?

A dekorációs anyagok színesebbé, izgalmasabbá teszik a teret, ezzel is segítve az egyedi környezet kialakítását!

Valósítsd meg az ötleteidet!

Kreatív és megfizethető megoldást nyújtanak a Gerriets [1] textíliák/függönyök, amivel nagy kiterjedésű falfelületeket is el lehet takarni – ráadásul ez a trükk játékosságot visz a térbe – hiszen azt az érzetet kelti, hogy a helyiségnek van egy további ablaka.

Az elegáns kivitelezés érdekében ennél a megoldásnál érdemes hosszú – mennyezettől a földig érő – függönyt választani!

Szeretnél többet tudni a dekorációs textíliákról?

A dekorációs textíliáink kivétel nélkül B1-es lángmentesítésű anyagok, melyek jól alkalmazkodnak az egyedi igényekhez, a színpad- és rendezvénytechnika területén.

Ezek a termékek jó kosztűrő képességekkel rendelkeznek, könnyen installálhatóak, amelyeket saját varrodánkban kívánságuk szerint konfekcionálunk is.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Dekorációs anyagok

Letöltöm (10.1 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítése

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image