Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Színpadgépészeti megoldások

Mobil színpad elemek

Alakítsd színpaddá bármely sík padlós felületet akár bel-, akár kültéren!

A mobil színpad elemek speciális eszközök nélkül is másodpercek alatt összeállíthatók!

Színpad elemeink két féle megoldásban léteznek, betűzhető lábú, illetve ollós kivitelben.

A NIVOflex betűzhető lábú mobil színpad vagy a kívánt fix magasságban, vagy teleszkópos lábakkal rendelhető. Illetve a könnyű karbantartás és javítás érdekében minden eleme külön cserélhető, utánrendelhető.

A Schnakenberg[1] NIVOflex[2] típusú mobil színpadi elemek speciális méretben is rendelkezésre állnak egyedi kérések alapján!

A mobil színpad előnyei

 • Statikai, illetve TÜV tanúsítvánnyal rendelkezik.
 • Megfelelő teherbírás: 750 kg/m²
 • Beltéri és kültéri kivitelben is elérhető.
 • Gyors építés és bontás.
 • Egyszerű szállítás.
 • Alacsony önsúly.
 • Garanciális.
 • A javítás érdekében minden eleme külön rendelhető és cserélhető.
Milyen magas legyen?

A NIVOflex Light-hoz, a NIVOflex Event-hez és a NIVOflex Multihoz különböző típusú lábat tudunk ajánlani az általad meghatározott magasságban.

Választhatsz a sima cső/fix láb, vagy a teleszkópos állítható láb között. Gumi és műanyag talppárnák kaphatóak mindegyik lábtípushoz.

Praktikus kiegészítők!

A multifunkcionális profilnak köszönhetően különböző elemekkel egészíthetjük ki színpadjainkat: szoknyát, speciális faburkolatot, védőkorlátot, vagy akár lépcsőket is hozzá rendelhetünk.

A pódiumokat általában 22 mm-es furnérlemezzel szállítjuk. Vízálló bevonattal is rendelhetőek kültéri használatra.

Biztonságos üzemeltetés és karbantartás

Értékesítéskor a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a mobil színpad elem értékesítés / vásárlás alkalmával a garanciális feltételekről és az eszköz szükséges időszakos karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Az egyeztetés és a gondos tervezés során figyelembe vesszük, hogy milyen mennyiségű, típusú és méretű mobil színpad elemeket szeretnél vásárolni. Az optimális ár a koncepciód ismeretében kerül kialakításra.

Az árajánlat a beruházás teljes költségét tartalmazza.

Töltsd le a katalógust, ismerd meg a lehetőségeket!

Többet szeretnél tudni a mobil színpadokról?

Mivel a NIVOflex ollós lábú Airstage platformok a födémbe süllyesztve kerülnek beépítésre, így mindig „kéznél” vannak. Nincs raktározási igényük, nem kell szállítani egyik helyről a másikra.

A platformokat be lehet állítani a különböző magasságokba. A NIVOflex Airstage platformok egy T-fogantyú/kulcs segítségével emelhetőek. A színpad tetején egy bajonettzár található, amely a T-fogantyú elforgatásával nyitható. Nyitáskor lehet az emelvény magasságát a kar húzásával vagy tolásával változtatni. Az emelést az ollós tagokba épített gázrugók segítik. A precíziós szerkezet biztosítja a biztonságos és könnyű magasságállítást; 20 vagy 16 2/3 centiméteres közönként.

A konstrukció összezárt magassága mindössze 20 centiméter, ezért a legtöbb födémbe akár utólag is besüllyeszthető. Csavarkötésekkel van összeállítva, így a karbantartás és javítás nagy mértékben leegyszerűsödik, miután minden alkatrész külön cserélhető. A multifunkcionális profil különböző elemek hozzászerelését teszik lehetővé a színpadok kiegészítésére: szoknyák, speciális faburkolatok, védőkorlátok, vagy akár lépcsőkkel is kiegészíthetők.

NIVOflex Event / műszaki adatok:

 • Méretek: 200x100 cm;
 • Hasznos teher: 750 kg/m²;
 • Vizsgálati terhelés: 1237 kg/m²;
 • TÜV-tesztelve: 1,65-szeres biztonsággal a DIN 15921 szerint;
 • Szerkezeti magasság: 100 cm, a felszereléstől függően akár magasabb is;
 • Tárolási magasság: 9 cm;
 • Támasztólemez: 22 mm;
 • Súly: kb. 33 kg

[1] A mobil színpad gyártó SCHNAKENBERG-ben alakult 1877-ben, és mára a szerény kezdetektől egy meghatározó gyártó céggé vált a mobil színpadtechnika területén, innovatív ötleteivel alapvető lendületet adott a színházi technológia fejlődésnek.

Manapság a Bühnenbau Schnakenberg a színpadi technológia és a színházi technológia különböző termékterületeinek globális vezetője, és az iparág egyik legerősebb értékesítési partnerszervezetével is rendelkezik.

[2] A NIVOflex színpadi platformok GS tanúsítvánnyal rendelkeznek, amely a legmagasabb biztonsági teszt! Az összes NIVOflex színpadi platform a Wuppertalban tanúsított műhelyünkben készül. A TÜV Thuringia a DIN 15921 szerint tesztelte, 1,65-szeres biztonsággal és kompatibilis az összes szabványos platformrendszerrel.

PDF File csatolmány

Mobil színpad elemek

Letöltöm (6.1 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítése a fonyódi NIKÉ Sportcsarnokban

A NIKÉ Sportegyesület Magyar Sportakadémia megrendelése alapján, a B Build & Trade Kft. megbízásából elektromos mozgatású mobil lelátó és lelátószékek telepítésére kaptunk megbízást a közel 1000 fős, háromszintes, 3720 négyzetméter nettó alapterületű...

Projekt részletei
Magyar Állami Operaház – Vászonfestménnyel kasírozott vasfüggöny

A megbízás az volt, hogy a Magyar Állami Operaház teljes felújításának alkalmából a színpad vasfüggönyére kasírozzunk fel egy, az intézmény műtermében elkészített, kézzel festett vásznat.

Projekt részletei
Background Image