Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

Színházi sínrendszerek

Térelválasztás, leválasztás, takarás?

Background Image
Színházi sínrendszerek

Megkönnyítjük a színpadi elemek vízszintes mozgatását!

Ajánlatunkban felhasználási területek szerint szerepelnek az eltérő típusok, legyen az függöny, vagy -akár nehezebb- díszletelem mozgatásához szükséges Gerriets sínrendszer [1].

Professzionális csapágyazott görgőink halk mozgást biztosítanak akár előadás közben történő működés esetén is.

Többet szeretnél tudni a sínrendszerekről?

A sokoldalú felfogató szerkezetek széles körben biztosítanak lehetőséget a legkülönbözőbb igényekre. Extrém súlyú díszletek mozgatására is alkalmasak a sínrendszerek.

Motoros mozgatáshoz illeszthető szinte az összes típus.


[1] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Színházi sínrendszerek

Letöltöm (8.3 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
LED-falak a Margitszigeti Színházban

A Margitszigeti Színház olyan megoldást keresett, amely az aktuális és elkövetkező előadásokról informálja a nézőket, kiváltva ezzel a meglévő nyomtatott plakátokat vagy papíralapú reklámtáblákat.

Projekt részletei
Ezüst háttér a Nemzeti Táncszínház Nagytermében

A Badora Társulat - KINGDOM című előadásához a díszlettervező egy egybefüggő ezüst hátteret szeretett volna készíttetni, melyhez egy nagyon ritkán használt anyag került kiválasztásra.

Projekt részletei
Background Image