Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Back Icon Burkolatok és egyéb kiegészítők

Balettszőnyegek

Színpadok elengedhetetlen kelléke a balettpadló!

Background Image
Balettszőnyegek

Válaszd a tökéletes megoldást!

A balettpadló lehet klasszikus festett vagy natúr alapszőnyeg gumi háttal, hogy ne csússzon, vagy PVC alapú balettszőnyeg, ami sok színben áll rendelkezésre, köztük a megszokott fekete/fehér, de megtalálható kínálatunkban a greenbox/bluebox kivitel is!

Te melyiket választanád?

Tervezz hosszútávra!

Színpadra mindig színpadi célokra gyártott balettpadlót/padlót [1] használj, ha időtálló anyagot szeretnél!

Nem mindegy, hogy egy PVC szőnyeget hányszor tudsz használni. A sok le-és feltekerés nagyon igénybe veszi a balettpadlót/padlót, ezért fontos, hogy mindig jó minőségű, színpadra kifejlesztett balettszőnyeget/padlót használj!

Többet szeretnél tudni a balettszőnyegekről?

PVC balettszőnyegeinket úgy alakítottuk ki, hogy a felhasználás közben a legkönnyebben tudd kezelni azokat!

Ezért -a többi piacon lévő termékkel szemben- a mi Gerriets padlóink [2] vékonyabbak, de ugyanolyan strapabíróak, ezáltal súlycsökkenést értünk el, így sokkal könnyebb bánni a PVC-vel.

Újdonság, hogy digitálisan nyomtatni is tudjuk ezeket a padlókat!

Használj hozzá könnyen kezelhető tárolószerkezetet!

Megkönnyíti a munkát, nem kell a földről felemelni a feltekercselt balettpadlót, a tárolószerkezetről könnyedén leemelhetőek. Összecsukható, így, ha éppen nincs használatban, kis helyet foglal el.


[1] Padló: Az alap padló (lehet pl.: beton, parketta), amire ráhelyezed a balettpadlót/balettszőnyeget/PVC szőnyeget.

[2] A Gerriets egy folyamatosan bővülő vállalat, leányvállalataival és disztribútoraival 19 országban van jelen. 1946-os alapítása óta Gerriets szakcéggé vált a színpadi-, rendezvényi- és kiállítási igények megoldásában.

Tevékenysége minden területre kiterjed: függönyök, lepedővászon és szcenikai anyagok gyártása, nagy szélességű textíliák, horizontális szövetek, dekoratív szövetek, színpadi bársonyok, effektanyagok, színpadi felszerelések, például függöny mozgató sínrendszerek.

PDF File csatolmány

Balettszőnyegek

Letöltöm (9.6 MB)
Background Image
Background Image
Színháztechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítése

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Projekt részletei
Background Image