Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése

#típus: Színházi előadás
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Vígszínház
Projekt

Azt a megbízást kaptuk, hogy a Vígszínházba 2 db 9 négyzetméteres beltéri, nagy felbontású LED-falat a hatalmas forgatható díszletbe építsünk be.

Kihívás

A Premier című darab premiere 2019. februárban volt, viszont magát a felkérést csupán január közepén kaptuk. Nem csak a LED-fal beszerzése és leszállítása volt bonyolult ilyen rövid rendelkezésre álló idő alatt, hanem a napi kapcsolattartás is a feladat részét képezte a díszletépítőkkel, hogy a premierre minden tökéletesen tudjon működni.

Megoldás

A folyamatos kapcsolattartás és egyeztetés a gyártóval és a szállító partnerekkel esszenciális volt ahhoz, hogy gördülékenyen beérkezzenek és levámolódjanak az eszközök. A Lightking Tech Group *P3,91-es felbontású **SMD technológiájú LED-modulokkal a beérkezést követően megtörtént az első -próba- üzembehelyezés a raktárunkban. Ezt követően a kért időpontban a Vígszínházba szállítottuk és a díszletépítőkkel együttesen integráltuk azt a díszletbe. Az első hónapban minden egyes előadásra delegáltunk technikust, hogy a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadjunk a Vígszínház videós munkatársainak.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 2–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Színházi előadás
Technológiai elemek
LED-fal
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése 1
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése 2
Beltéri, díszletbe épített LED-fal telepítése 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vetítőfólia-mozgató rendszer telepítése

Az újonnan átadásra kerülő Eiffel Műhelyház Bánffy termébe egy olyan speciális vetítőfelületet szeretett volna elhelyezni a megrendelő, amely könnyedén felcsévézhető (feltekerhető), hogy a produkciók látvány elemeinek képi megjelenítése rendben legye...

Projekt részletei
Bársony előfüggöny

Bordó bársony előfüggöny, oldaltakaró-függöny és háttérfüggöny kivitelezése és felszerelése.

Projekt részletei
Background Image