Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

LED-poszter

A sportrendezvények eseményeinek időrendi és informális tájékoztatását LED-poszter eszközeinkkel biztosítjuk.

A LED-poszter rendkívüli módon kibővíti a sportesemények média-, informális, valamint marketingkommunikációját és egyben páratlan vizuális élményt nyújt!

A kijelzők segítségével különböző alkalmazásokat és tartalmakat lehet megosztani, amelyekkel a csapatok és sportolók történetét, pontszámait, „krónikáját” tudjuk nyomon követni, vagyis az “út a bajnokságig” áttekintését és/vagy az aktuális eseménnyel kapcsolatos információkat közli.

A helyszíni körülményektől függetlenül az installációs időtartam 10 perc!

Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek
A tartalmakat frissítheted a laptopod vagy az okostelefonod segítségével akár otthonról is.
Szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.
Plug and play, platformfüggetlen (operációs rendszer független) működés.
Valós idejű lejátszás a hálózathoz való csatlakozás révén.
A képernyő tartalma lehet rögzített vagy hordozható; Windows, iOS és Android eszközökkel, mobil alkalmazással vezérelhető.
A tartalom frissíthető a beépített médialejátszóban található WIFI-n vagy USB-n keresztül az aszinkron lejátszás elérése érdekében.

A LED-poszter kültéri változata egy robusztus média felület

 • Időjárásálló, esőben is biztonságosan üzemeltethető.
 • Letisztult minimalista megjelenés és szilárd szerkezeti felépítés.
 • Fixen rögzíthető; álló, falra szerelhető és lógatható kivitelben készül.
 • 7/24 működés távoli felügyelettel.
 • Magas fényerő (5000 NIT) a jobb nappali olvashatóság érdekében.
 • Dupla - kétoldali - kijelzős kivitelben is választható.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés történhet üzemeltetéssel egybekötve melyhez technikai személyzetet biztosítunk vagy technikai személyzet nélkül, úgynevezett szárazbérlésként.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá az értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Tudod, miért hatékony kommunikációs eszköz a LED-poszter?

A LED-poszter egy olyan eszköz, amely rendkívüli módon leegyszerűsíti a marketingkommunikációt és egyben páratlan vizuális élményt nyújt. Az eszköz belső térben vagy akár a kirakatban elhelyezve kiválóan helyettesít minden olyan megoldást (pl.: rollup, nyomtatott plakát vagy TV monitor), amelyet manapság információközlés céljából használnak.

A LED-poszter eszközünkhöz teljeskörű szolgáltatáscsomagot is kínálunk.

Grafikát készítünk hozzá, kiszállítjuk és beüzemeljük Részedre!

Az eszközöket összehangolva vagy külön vezérelve lehet tartalommal feltölteni közvetlenül a grafikai munka elvégzését követően.

Mint önálló marketingeszköz: Bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák, kulturális események, kiállítások és rendezvények ideális és innovatív kommunikációs felülete!

A LED-poszter segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközléséről.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1500 NIT-nél és háromszor világosabb, mint az LCD-kijelző, így napfényes eseményeken is alkalmazható
 • 160°-os látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P) [2]: 1.85-3mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Szupervékony kialakítás és alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

Background Image
Background Image
Sporttechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Női vízilabda SEAT kupa: Magyarország–Kanada mérkőzés – sporttechnikai üzemeltetés

A megrendelő kérésére a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda és Széchy Tamás Uszodában megrendezésre került SEAT kupa teljes időtartama alatt a LED-perimeter, a LED-es eredményjelző rendszer, a teljes hang- és fénytechnikai rendszer, valamint a színpadi ...

Projekt részletei
Új LED-es eredményjelző a Szusza Ferenc stadionban

A partner kérése az volt, hogy a már meglévő LED-es eredményjelzőt egy újra cseréljük, olyanra, amely a sporttechnikai kihívásokat gyorsabban és gördülékenyebben kezeli, a legújabb technológiát és legjobb felbontást biztosítja, valamint szükség volt ...

Projekt részletei
Background Image