Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Sporttechnika

LED PostAir megoldások

01
LED PostAir®
A sportrendezvények eseményeinek időrendi és informális tájékoztatását LED PostAir® eszközeinkkel biztosítjuk.

A LED PostAir® rendkívüli módon kibővíti a sportesemények média-, informális, valamint marketingkommunikációját és egyben páratlan vizuális élményt nyújt!

A kijelzők segítségével különböző alkalmazásokat és tartalmakat lehet megosztani, amelyekkel a csapatok és sportolók történetét, pontszámait, „krónikáját” tudjuk nyomon követni, vagyis az “út a bajnokságig” áttekintését és/vagy az aktuális eseménnyel kapcsolatos információkat közli.

A helyszíni körülményektől függetlenül az installációs időtartam 10 perc!

Tartalommegosztási lehetőségek és kontrollmódszerek

 • Szinkronizált vagy aszinkron tartalommegjelenítés.
 • Plug and play, platformfüggetlen (operációs rendszer független) működés.
 • Valós idejű lejátszás a hálózathoz való csatlakozás révén.
 • A képernyő tartalma lehet rögzített vagy hordozható; Windows, iOS és Android eszközökkel vezérelhető.
 • A tartalom frissíthető a beépített médialejátszóban tárolható WIFI-n vagy USB-n keresztül az aszinkron lejátszás elérése érdekében.
Tudod, miért hatékony kommunikációs eszköz a LED PostAir®?

A LED PostAir® egy olyan eszköz, amely rendkívüli módon leegyszerűsíti a marketingkommunikációt és egyben páratlan vizuális élményt nyújt. Az eszköz belső térben vagy akár a kirakatban elhelyezve kiválóan helyettesít minden olyan megoldást (pl.: rollup, nyomtatott plakát vagy TV monitor), amelyet manapság információközlés céljából használnak.

A LED PostAir® eszközünkhöz teljeskörű szolgáltatáscsomagot is kínálunk.

Grafikát készítünk hozzá, kiszállítjuk és beüzemeljük Részedre!

Az eszközöket összehangolva vagy külön vezérelve lehet tartalommal feltölteni közvetlenül a grafikai munka elvégzését követően.

Mint önálló marketingeszköz: Bevásárlóközpontok, kiskereskedelmi üzletek, brand üzletláncok, autószalonok, szállodák, kulturális események, kiállítások és rendezvények ideális és innovatív kommunikációs felülete!

A LED PostAir® segítségével nincs szükség nyomdai munkára, nincs szállítási, szerelési és egyéb plusz költség, ami megdrágítja az egyes kampányokat, legyen szó egy termék promóciójáról vagy más információközléséről.

Eszközeink általános jellemzői

 • SMD Technológia [1]
 • HD képminőség
 • A fényerő magasabb 1500 nitsnél és háromszor világosabb, mint az LCD-kijelző, így napfényes eseményeken is alkalmazható.
 • 160°-os látószög
 • Magas színvisszaadás
 • Pixeltávolság (P) [2]: 1.85-3mm
 • Frissítési gyakorisága 3840 Hz-ig
 • Szupervékony kialakítás és alacsony energiafogyasztás

[1] SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

A különbség a korábban alkalmazott DIP LED-diódákhoz képest az, hogy ezek nem lábakon állnak, hanem a felületre felfektetve szerelik, így a hőelvezetést meg lehet oldani. A 3528 és 5050 típusú LED a legelterjedtebb az SMD LED-ek közül.

A DIP LED-ek nem világítási célra lettek kifejlesztve. Két kivezetésük van, amik műanyag búrába vannak öntve. A hőelvezetése nem megfelelő, ezért túlmelegedés jön létre nagyobb fényteljesítmény esetén, ennek következtében viszont csökken a kibocsátott fény. Ez a legrégebbi technológia.

[2] P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 2–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve. Az ideális eszközválasztást minden esetben a LED-felülettől mért minimális nézőpont távolsága határozza meg. Ahogy csökken a nézőpont távolsága, úgy csökken a javasolt LED-modul P-értéke.

Background Image
Background Image
Sporttechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Fűthető egyedi cserepadok

A Puskás Ferenc Stadion felújítása kapcsán kérték fel cégünket, hogy telepítsen 50 darab egyedi gyártású, fűthető cserepadot a hozzájuk tartozó fedéssel együtt.

Projekt részletei
Background Image