Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

LED-eredményjelző rendszer és perimeter telepítése

#típus: Sportesemény
#helyszín: Oroszlány, HU
#partner: Oroszlányi Sport Egylet / OSE Lions
Projekt

Az oroszlányi, akkor MB2-es kosárlabda csapat új, impozáns kosárlabdacsarnokot kapott, melyet kifejezetten ennek a sportnak szenteltek. Nem csak LED-kijelzőket, hanem nagyméretű folyó LED-perimetert is szeretett volna megrendelőnk.

Kihívás

A csarnok tervezésekor külön hangsúlyt fektettek arra, hogy a FIBA 2-es előírásainak is megfeleljen, így válogatott és nemzeti mérkőzéseknek egyaránt otthont ad. A csarnok kialakítása eltér a megszokottól, a játéktér a nézőkhöz képest másfél méterrel lejjebb helyezkedik el, tehát alapjaiban süllyesztett megoldással építették.

Megoldás

A 2 darab 10x15 négyzetméteres Yuchip Lighting *P8-as felbontású **SMD technológiájú LED-kijelzőt és a szintén Yuchip Lighting *P8-as felbontású **SMD technológiájú 50 folyóméter LED-perimetert telepítettünk ebbe az új, nemzetközileg is jelentős csarnokba. A perimeter kitámasztható, nagymértékben ütésálló, így a játék közben sérülésmentesen üzemeltethető.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 2–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kosárlabda
LED-eredményjelző rendszer és perimeter telepítése 1
LED-eredményjelző rendszer és perimeter telepítése 2
LED-eredményjelző rendszer és perimeter telepítése 3
Background Image
Background Image
További projektjeink
Audió- és vizuáltechnikai üzemeltetés a BENU Férfi Magyar Vízilabda Kupán

A Magyar Vízilabda Szövetség által szervezett 2020-as BENU férfi vízilabda kupán - a csoportmérkőzések mindhárom fordulójában - összesen öt helyszínen (Budapest, Szeged, Szentes, Tatabánya, Kaposvár) LED-perimeter telepítése és üzemeltetése, valamint...

Projekt részletei
Generali Night Run Budapest futóverseny

A Generali által szervezett Night Run futóversenyen nagyméretű alumínium kapu felállítása, ezekre LED-falak szerelése, perimeter telepítés, valamint ezen eszközök megjelenítőire tartalomgyártás volt a feladat.

Projekt részletei
Background Image