Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Rendszermérnök

Digital Signage rendszer vállalati környezetben

01
Digital Signage rendszer vállalati környezetben
Vállalati környezetben a konvencionális tájékoztató felületeken túlmutató, igény szerint frissíthető tartalommal és visszajelzési lehetőséggel bővített digitális kommunikációs rendszereket építünk!

A rendszer, ahol azonnali az információáramlás, találkoznak a gondolatok és azonnali a visszajelzés lehetősége!

A Digital Signage [1] rendszerrel a vezetői értesítések, tárgyalási és rendezvény időpontok, részvények ára, friss hírek, közlekedési és időjárás tájékoztató, saját vállalattal kapcsolatos információk, kapcsolattartás a munkatársakkal, naprakész HR-információk, vállalati hírek, születésnap bejelentések, alkalmazotti képzési programokban való alkalmazás, videó- és hangüzenetek megjelenítése és a tartalmakra adott visszajelzési felületek integrációja is lehetséges az eszközökön.

A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén!

Szeretnél többet tudni a Digital Signage rendszer vállalati alkalmazásáról?

Lobby kijelzők

A rendszer és kijelzői által „Üdvözöljük ….” látogatói köszöntés, a tárgyalók vagy konferenciatermek bejáratánál foglaltság jelzők, sorszámhívó, valamint jegykiadó rendszerek alakíthatók ki, melyek segítik a korrekt és gyors tájékoztatást.

Social Media integráció

Megjeleníti a legfrissebb Twitter feed-ket, RSS híreket, Facebook stb. bejegyzéseket és mindazon információkat, amelyeket a cégről az ügyfelek, partnerek megosztanak.


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Coca-Cola Energy turné

A Coca-Cola Energy magyarországi bevezetéséhez kapcsolódó eseményekre, termékkóstoltatásokra egy interaktív játékot kellett létrehoznunk a LED megoldásaink segítségével. Egy olyan speciális szoftvert kellett alkotnunk, amely egy látványos háromdim...

Projekt részletei
Background Image