Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side
Rendszermérnök

Digital Signage rendszer sport környezetben

01
Digital Signage rendszer sport környezetben
A sportesemények tájékoztatási és eredménymegjelenítési folyamatait több helyszínen összehangoltan a digitális kijelzőkön, interaktív technológiákon, videó- és hangrendszereken élményszerűen biztosítjuk!

Teljes ökoszisztémát adunk a kezedbe!

Rendszerintegrációnk mind a sporttechnológia elvárásoknak megfelelően kialakított időmérő és statisztikai vizuáltechnikai megjelenítő felületekkel és az eszközökhöz fejlesztett szoftverekkel, mind az audiorendszerekkel digitális ökoszisztémát teremt Részedre!

Az összehangolt platformok jól irányított tartalommegjelenítők a hatékony kommunikációban és tartósabb figyelem fenntartásában.

A rendszer és kijelzői különösen hatékonyak a válság riasztások esetén!

Elérhetővé válnak a szponzorált tartalmak és reklámok!
Az üzenetek, melyek ütemezhetők, a megfelelő időben és helyen jelenjenek meg, mint például a meccsidőpontok, bajnokság áttekintő információk, helyszínek, rendezvénnyel kapcsolatos aktivitásokra és játékokra történő felhívások, stb.
Élj a lehetőségekkel!
A Digital Signage [1] rendszerrel elérhetők a nézők közvetlenül vagy telefonjaikon, tableteiken keresztül letölthető alkalmazásokkal, amelyekre speciális látványvilágba ágyazott reklámok, információk, promóciók küldhetők.
Szeretnél többet tudni Digital Signage sport megoldásairól?

Digitális tartalomszolgáltatás a sportintézményekben

A központi kijelzők, perimeterek, VIP- és egyéb lounge-ok, öltözők, étkezdék, büfék, közösségi terek kijelzői, amelyeket kiegészít a sporteseményt közvetítő televíziós szolgáltatás, jelentik Számodra a komplex megoldást!

Athletic Hall of Fame

Szinkronizált vagy aszinkron kijelzők segítségével lehet a különböző alkalmazásokat megosztani, amelyekkel a sportolók történetét, pontszámait, „krónikáját” lehet nyomon követni, vagyis „az út a bajnokságig” áttekintését, mely által a vezetők, edzők felismerik a sportolók teljesítményét, kvalitásait.

Minden releváns információt szemmel tarthatsz!


[1] A digital signage kifejezés talán legpontosabb megfelelője a „digitális tartalomszolgáltató rendszer”. Az úgynevezett Out Of Home Advertising (az ember otthonán kívüli reklámozás) kategóriába tartozó, a legdinamikusabban fejlődő hirdetési és vállalati kommunikációs felület.

Szöveges és dinamikus (kép, film, hang) tartalmakat jelenít meg egy elektronikus képernyőn.

Background Image
Background Image
Rendszermérnöki megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Coca-Cola Energy turné

A Coca-Cola Energy magyarországi bevezetéséhez kapcsolódó eseményekre, termékkóstoltatásokra egy interaktív játékot kellett létrehoznunk a LED megoldásaink segítségével. Egy olyan speciális szoftvert kellett alkotnunk, amely egy látványos háromdim...

Projekt részletei
Background Image