Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image Left Side
Background Image Right Side

Selfie Show

Vidd magaddal az élményeid! Szelfizd magad celebre!

Bemutatkozik a Selfie Show, a szelfi automata

A partiélmény és a fotózás öröme találkozik, amikor a Selfie Show veled van!

Jöhetnek a csúcs szelfik? Mert van, hogy túl rövid a kezed egy jó szelfihez... A szelfi automata és mi ebben vagyunk jók!

Az Interaktív Tükröt és a Selfie Boxot egyetlen gondolat hívta életre: Örökítsd meg a pillanatot, miközben jól érzed magad!

Te és a barátok is, mindenki! Megtöltheted a fényképalbumodat ragyogó szelfikkel, mert a legjobbat hozzuk ki belőled! Eszközeinkkel egyetlen érintéssel készíthetsz képeket, melyeket másodperceken belül viszontláthatsz papíron. Miként egy mobilos szelfinél, a kijelzőn pont azt látod, amit az Interaktív Tükör vagy a Selfie Box rögzít, így nem kell amiatt aggódnod, hogy mi lesz a fotón!

És… minden alkalomra személyre szabjuk a szelfiélményt!

Egyedi háttereket, kellékeket és a papírképekhez az eseménynek megfelelő grafikát készítünk.

Rendezvénytechnika
Selfie Show

Az megvan, hogy te döntesz? Hol szeretnéd feldobni a hangulatot? Beszéljünk most rólad!

Esküvőtök lesz?
Eljött a szerelmetek ünnepe, és valami különlegesre vágysz? Csapatunk az esküvő helyszínén exkluzív környezetet teremt a fotózáshoz, az Interaktív Tükör vagy a Selfie Box pedig gondoskodik róla, hogy a számodra legfontosabb napról irigylésre méltó emlékek, fotók készülhessenek.
Céges bulira készültök?
Itt a közös ünneplés ideje, és szeretnéd, hogy a csapatod jól szórakozzon? Felpörgetjük a céges bulit! Nem csak a minibárnál történhet varázslat! Animátoraink mozgalmas, aktív környezetet teremtenek a fotózáshoz.
Egyetemi bulit terveztek?
A stílus a véredben van? Elhozzuk neked azt az őrületet, a színeket és a végtelen szelfiélményt. Imádni fogod! Csapatunk extrém trendi, a te aktívitásodra épülő környezetben hozza ki belőled a maximumot.
Együtt lesz a család?
Legyünk őszinték! Ugye nem te akarsz az lenni, aki egész nap fotózza a családot, és egy képen sincs rajta? Végre a családi fotókat azonnal kézbe veheti mindenki! Igen, a drága mama is!

Nem szelfi automata vagyunk, ahol csak az elkészített képek száma a fontos, hanem komplett programot kínálunk

Animátoraink segítenek kihozni a legjobbat a szelfizőkből, miközben nagy gyakorlattal segítenek a pózok és a szituációk ideális beállításánál, a kiegészítők kiválasztásánál, illetve a „szelfiképregények” készítésében.

Mi is az a szelfiképregény? A fotókeretben látható 3-4 fénykép történetének egymásra épülése.

Választhatsz fix telepítésű vagy bérelhető (rentál) eszközöket is

A bérlés / bérbeadás üzemeltetéssel egybekötve történik, melyhez technikai személyzetet biztosítunk.

Értékesítéskor (fix telepítés esetén) a biztonságos üzemeltetéshez szükséges minden tudást átadunk az üzemeltető kollégák részére.

Továbbá a vásárlás / értékesítés alkalmával a garanciális feltételekről és a garanciális időn belüli ingyenes rendszeres karbantartásról is tájékoztatunk.

Minden esetben egyedi árajánlatot készítünk

Szívesen egyeztetünk Veled, és miután megismertük az elképzelésed optimális árajánlatot adunk részedre!

Az ár kialakításánál az egyeztetés és a gondos tervezés után figyelembe vesszük, hogy milyen típusú eszközöket és kiegészítőket szeretnél választani, továbbá bérbeadás esetében milyen időtartamra, valamint fix darabszámú vagy korlátlan fotónyomtatással bérelsz.

Az árajánlat a beruházás / bérlés teljes költségét tartalmazza.

Szeretnél többet tudni az Interaktív Tükörről és a Selfie Boxról?
  • A Selfie Show szórakoztató program, amely minden vendéged számára vonzó, nemtől és korosztálytól függetlenül!
  • Könnyedén kezelhetők az eszközök. Animátoraink a vendégek segítségére lesznek, hogy mindig gördülékenyen és szórakoztatóan menjen a fotózás.
  • Nincs fotózási limit a rendelkezésre állási időben, bármennyi kép készíthető. Készítsetek újabbat, szebbet, merészebbet! És újra…
  • A gépek mellé számos egyedi hátteret, fotózási kelléket biztosítunk. Mondd el, mire van szükséged! Például parókákra, szemüvegekre, kalapokra, bajuszokra, vicces feliratokra, jelmezekre? Naná, hogy visszük, amire vágysz!
  • Amíg a gép nyomtat, az érintőképernyőn megjelenő fotók azonnal megoszthatók a közösségi oldalakon. Ne hagyd ki! Jöhetnek a Facebook- és az Instagram-posztok! E-mailben is elküldheted, ez nem kérdés.
  • Örök emlék marad a nyomtatott képeknek köszönhetően, így sosem felejtik el a rendezvényt és a remek hangulatot.

Az elkészült képeket az eszközök automatikusan egyetlen montázzsá szerkesztik, és azonnal ki is nyomtatják, 10×15 cm-es vagy 5×15 cm-es formátumban.

Gyakori kérdések

1. Hogyan működik?

Az eszköz elé álltok, és megérinted az érintőképernyőt. Miként egy mobilos szelfinél, a kijelzőn az élőképet látod, így nem kell amiatt aggódnod, hogy mi lesz a fotón! Miközben összeálltok a csoportképhez, elindul egy visszaszámláló, és elkészül az első kép. Azt követően újra látjátok az élőképet és a visszaszámlálót. Így készül rólatok egymás után több kép is. Összesen annyi, ahányat szántok a végső nyomatra. Ha minden fotó elkészült, azonnal láthatjátok a monitoron a szerkesztett változatot, vagyis a nyomtatandó képet.

A fotók azonnal megoszthatók a Facebook- és az Instagram-oldalakon, valamint e-mailben is elküldhetők.

Számunkra fontos a diszkréció, óvjuk a privát szférát! Ha nem szeretnétek, akkor a megosztás, posztolás, e-mail-küldés funkciót le tudjuk tiltani, így csak papíralapon jutnak hozzá a fotókhoz a vendégeid.

A rendezvényt követően minden fotó felkerül egy jelszóval védett online galériába. A fotókat bármikor eléred, ott és akkor, amikor szeretnéd! Le is töltheted! A hozzájárulásod nélkül mi sem teszünk közzé egyetlen fotót sem a rendezvényedről.

2. Mikor kapom meg a papírképeket?

Az eszközök automatikusan és azonnal kinyomtatják az elkészült fotókat. Így a fotózás pillanatát követően rögtön kézhez kapod őket.

3. Mekkora a kinyomtatott kép?

Az elkészült képeket a gépek automatikusan egyetlen montázzsá szerkesztik, és 10×15 cm-es vagy 5×15 cm-es formátumban nyomtatják ki.

A méretválasztás a nyomtatósablon arculati elemei és személyre szabása szempontjából meghatározó kérdés, ezért erről még az esemény előtt szükséges dönteni!

A 10×15 cm-es papírkép hagyományos levelezőlap méretű. Ezen nagyobbak a megjelenített képek, illetve logók, arculati elemek.

Az 5×15 cm-es papírkép különleges formátumú, keskeny. Szokatlan, újszerű arányai miatt sokan kedvelik, ugyanakkor ebből a méretből minden egyes alkalommal két darab készül. Így, azonnal osztozhattok a papírképeken.

4. Hány képet nyomtatunk?

A bérlés ideje alatt korlátlan számú papírképet. Győzni fogod mosollyal?

5. Személyre szabhatók, egyedivé tehetők a képek?

A nyomatok sablonja, kérésednek megfelelően, mindig egyedi lesz! A személyre szabás szempontjából meghatározó adatokat még az esemény előtt szükséges egyeztetni!

6. Önműködők a gépek?

A Selfi Show eszközei teljesen automaták. Működés közben színes animációkat jelenítenek meg a kijelzőiken, és arra ösztönöznek, hogy érintsétek meg, és készítsetek saját fotókat. Könnyen kezelhetők, egyetlen érintéssel tudják használni a vendégek! Animátoraink a vendégek segítségére lesznek, hogy mindig gördülékenyen menjen a fotózás.

7. Egyszerre hány személyről készülhet kép?

Akár nagyobb, 10–15 fős csoportok is tudnak képet készíteni. Szívesen segítenek moderátoraink, ha pozícióba állt a csapat. Kérésedre indítják a gépet!

8. Milyen kiegészítők tartoznak a gépekhez?

Az alapszolgáltatásunkba beletartozik, hogy előzetes egyeztetés után számos egyedi hátteret, fotózási kelléket biztosítunk. Például parókákat, szemüvegeket, kalapokat, bajuszokat, vicces feliratokat, jelmezeket. Mondd el, mire van szükséged!

9. Milyen időponttól kezdődik a bérlés?

Rugalmasak vagyunk, mint a gumilabda! Minden rendezvénynek más és más a forgatókönyve, ezért semmi sincs kőbe vésve. Természetesen, az ajánlatkérést követően személyesen egyeztetünk, és rögzítjük az ideális kezdés időpontját.

10. Mekkora helyre van szükségetek?

Egy 2×2 m-es hely már elegendő a használatához.

11. Mit kell biztosítanom a helyszínen?

Csupán 4–6 m2 fedett helyre és egy 220 V-os fali csatlakozóra van szükségünk.

12. Nekem van teendőm?

Egyetlen dolgod van, érezd jól magad!

PDF File csatolmány

Interaktív Tükör

Letöltöm (0.4 MB)
Background Image
Background Image
Rendezvénytechnikai megoldásokkal kapcsolatos projektjeink
Német Vezetőoktatói Napok / Hamburg 2022 – LED-poszterek kiállításon

Az Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a tavalyi évhez hasonlóan az idén is részt vett a Vezetőoktatói Kongresszuson, melynek ezévben Hamburg adott otthont. Partnerünk a számukra biztosított kiállítási alapterületen elhelyezett display felállítását...

Projekt részletei
Exkluzív autó-, tánc-, divat- és ékszer bemutató a Maserati Wallis Motor égisze alatt - Haris Park

A Haris Park adott otthont annak a bemutatónak, ahol a közönség részt vehetett a Maserati Wallis Motorhoz tartozó Grecale típuscsalád legerősebb darabjának, a Trofeo-nak leleplezésén. Ennek keretében a tánc-, ékszer- és divatbemutatóval egybekötöt...

Projekt részletei
Background Image