Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020

#típus: Kiállítás
#helyszín: Frankfurt, DE
#partner: Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt.
Projekt

A frankfurti Ambiente kiállításon a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. standjába illeszkedő nagy felbontású LED-fal elhelyezése és üzemeltetése.

Kihívás

Az ilyen jellegű kiállításoknál mindig a rendelkezésre álló tervezési és előkészületi idő hiánya okozza a legnagyobb kihívást. Jelen megbízást nehezítette az is, hogy a LED nem egy különálló kiállítási elemként jelent meg, hanem a komplett stand szerves részét kellett képeznie.

Megoldás

A rendezvényt megelőzően 2 hónappal szerződtünk a megrendelővel, így már a tervezés folyamatába is volt lehetőségünk bekapcsolódni, ezáltal sikerült a standképpel leginkább összhangban lévő tervet létrehozni. Ezt követően az előkészületek gond nélkül meg tudtak kezdődni; kijelöltük a rendezvényre azt a vezető technikusunkat, aki végigkísérte a projektet a kivitelezői oldalon. A tervezővel és az asztalosipari munkát végzőkkel tisztáztuk, pontosan kinek mi a feladata, felelősségi köre. A megfelelő és folyamatos kommunikáció következményeképp a 20 négyzetméteres Absen *P2.97 felbontású *SMD technológiájú LED-panelek építése és a teljes üzemeltetése rendben, hiba nélkül zajlott le.

A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 2–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Kiállítás
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-fal
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 1
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 2
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 3
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 4
Herendi porcelán stand Frankfurt Ambiente 2020 5
Background Image
Background Image
További projektjeink
Vizuáltechnikai üzemeltetés az Utcai Sportok Világjátékán

Vizuáltechnikai kivitelezés és üzemeltetés. A rendezvény 10 helyszínén 160 négyzetméternyi LED-fal kivitelezése, azok központi stúdióból történő vezérlése, tartalommal való ellátása és üzemeltetése.

Projekt részletei
Flexibilis LED-fal telepítés

A Media Markt Westend bevásárlóközpontban található üzlete a régi cégtáblák helyére LED-falat szeretett volna telepíteni. Ez volt az első hazai Media Markt üzlet, ahol a világítótáblák helyett egy annál figyelemfelkeltőbb megoldást szerettek volna al...

Projekt részletei
Background Image