Atmoszférát teremtünk a művészetnek és a szórakoztatásnak!
Background Image

Flexibilis LED-fal telepítés

#típus: Marketingkommunikáció
#helyszín: Budapest, HU
#partner: Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft.
Projekt

A Media Markt Westend bevásárlóközpontban található üzlete a régi cégtáblák helyére LED-falat szeretett volna telepíteni. Ez volt az első hazai Media Markt üzlet, ahol a világítótáblák helyett egy annál figyelemfelkeltőbb megoldást szerettek volna alkalmazni.

Kihívás

Nem volt konkrét terve a megrendelőnek, csupán annyi, hogy egy innovatív felületet szeretett volna az üzletben elhelyezni, amelyen folyamatosan tudják kommunikálni a termékinformációkat. A legjobb megoldásnak a LED-fal bizonyult, amelyet azonban egy ívelt felületre kellett felhelyezni.

Megoldás

A szerelést felmérések, közös megbeszélések és egyeztetések előzték meg. A felhelyezett LED-fal flexibilis, hogy a portál ívét tökéletesen kövesse. A YuChip Lighting *P4-es felbontású **SMD technológiájú LED-fal összesen 25 négyzetméteres, ez 3 egységből tevődik össze. Két darab 4 négyzetméteres és egy 17 négyzetméteres felület illeszkedik egymáshoz.

*P-érték (pixeltávolság): A LED-modulok könnyű diódákkal készülnek, amelyek 1.8–10 mm távolságra helyezkednek el egymástól. A P-érték a diódák egymáshoz viszonyított értékét mutatja mind vertikális, mind pedig horizontális irányban milliméterben kifejezve.

**SMD: Az újgenerációs, süllyesztett, kocka alakú LED-diódák tartósak, távolról is jól látszanak és élvezetesebb vizuális élményt nyújtanak.

Projekt kategóriák
Marketingkommunikáció
Technológiai elemek
LED-fal
Flexibilis LED-fal telepítés 1
Background Image
Background Image
További projektjeink
Heineken UEFA EURO 2020 Fanzone - Hajrá, magyarok!

A városligeti műjégpálya területén a 2020-as foci-Eb idejére a partner egy LED-képernyővezérelt játékkal szeretett volna előrukkolni. A játék legyen kellően interaktív, a játékosoknak a rövid rendelkezésre álló idő alatt is szórakoztató élményt ny...

Projekt részletei
EB szurkolói zóna a MOM Beach-en

A partner megbízásából a MOM Beach területén a 2020-as foci-Eb idejére, a szurkolói közönség igényeinek kiszolgálásra egy hatalmas LED-képernyő telepítése volt a feladatunk.

Projekt részletei
Background Image