Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber

#tip: Meci de sport
#locație: Budapest, HU
#partener: Market Építő Zrt.
Proiect

Pentru Campionatele Mondiale FINA din 2017, am fost contactați de un client care dorea o tabelă de marcaj cu LED-uri de mari dimensiuni, reglabil pe înălțime, care să poată fi amplasat la înălțimi diferite în funcție de tipul de meci și de competiție.

Provocare

Tabela de marcaj de obicei nu are o dispunere reglabilă vertical, deci ca aceasta să poată fi coborât sau ridicat la diferite niveluri.

Soluție

Instalarea tabela de marcaj cu LED-uri în aer liber: Tabela de marcaj cu LED-uri YuChip Lighting, montat în centru, nemodular, cu patru fețe, rezistent la apă, în aer liber, cu o rezoluție de *P5,95 ** tehnologie SMD, are 24 de metri pătrați pe fiecare parte. Deci, un total de 96 de metri pătrați de suprafață și poate fi coborât până la piscină. Tabela de marcaj este deplasat cu ajutorul de 8 motoare de ridicare în total, cu frână dublă și un controler cu patru canale.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 1
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 2
Instalarea sistemului de tabelă de marcaj cu LED-uri în aer liber 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Înlocuirea peretelor cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee

Pe durata reînnoirii sistemului de comunicare de marketing, din august până în octombrie 2021 am înlocuit peretele cu LED-uri exterioare și interioare la Centrul Comercial Allee. Sarcinile noastre au inclus și modernizarea panoului de comandă: tre...

Detalii despre proiect
Background Image