Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Instalare Media Markt / Perete flexibil cu LED-uri

#tip: Comunicare de marketing
#locație: Budapest, HU
#partener: Rent-a-server Kft.
Proiect

Magazinul Media Markt din centrul comercial Westend a dorit să instaleze un perete cu LED-uri în locul vechiului panou. Acesta a fost primul magazin Media Markt din Ungaria care a înlocuit panourile luminoase cu o soluție mai atrăgătoare.

Provocare

Clientul nu avea planuri specifice, ci doar dorința de a avea o interfață inovatoare în magazin, prin care să poată comunica informații despre produse în mod continuu. Peretele cu LED-uri s-a dovedit a fi cea mai bună soluție, dar a trebuit să fie montat pe o suprafață curbă.

Soluție

Montarea a fost precedată de sondaje, discuții comune și negocieri. Peretele LED montat este flexibil pentru a urma perfect curba portalului. Peretele LED cu tehnologie *P4 cu rezoluție **SMD de la YuChip Lighting acoperă o suprafață totală de 25 de metri pătrați, fiind format din 3 unități. Sunt aliniate două unități de 4 metri pătrați și una de 17 metri pătrați.

► Locația proiectului: Media Markt / Westend

Adresă: 1062 Budapest, Váci út 3.

--

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Instalare Media Markt / Perete flexibil cu LED-uri 1
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Stadionul SEPSI OSK / Proiectare și implementare sistem de tabelă de marcaj cu LED-uri și LED-perimetru

Am primit o solicitare pentru realizarea sistemelor audiovizuale și de semnalizare digitală Digital Signage ale noului stadion de la Sfântu Gheorghe, cu o capacitate 8500 de locuri și pe 3 niveluri, precum și pentru proiectarea și implementarea siste...

Detalii despre proiect
Background Image