Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza

# tip: Comunicații de marketing corporative
# locație: Etele Plaza - Budapest, HU
Proiect

Solicitarea partenerului a fost de a instala mai multe dimensiuni diferite de ecrane LED controlate central în cei 55 000 de metri pătrați ai Etele Plaza și pe fațada acestuia.

Conceptele au vizat Fashion și Grand Atrium, fațada vestică și sala de joacă pentru copii.

Provocare

Am reușit să plasăm modulele LED pe suprafața de sub șinele de sticlă ale atriumului Fashion and Grand folosind doar un suport de montare proiectat și fabricat la comandă.

Suprafața magnetică a modulelor LED a asigurat plasarea și fixarea sigură a modulelor.

Proiectarea și construcția ecranului LED de mari dimensiuni de pe partea exterioară a cutiei de pe fațadă a folosit, de asemenea, o structură de montare personalizată, datorită dimensiunilor sale.

În cazul camerei de joacă, aveam dimensiunea și locația piscinei unde urma să fie instalată podeaua cu LED-uri.

Astfel, pentru a evita orice accident posibil și pentru a asigura accesibilitatea, am instalat modulele de podea LED exact la același nivel cu podeaua.

Soluție

În timpul construcției, aproape 4.500 de module IM (Intelligent ***LED Display Module) de înaltă luminozitate, cu rezoluție *P4, flexibile, din cauciuc, au fost instalate sub atriumuri cu o precizie excepțională, unul câte unul; 16,5 metri lungime pe partea superioară vestică, 43 de metri lungime pe partea inferioară și 55 de metri lungime pe partea estică.

Pe fațadă a fost instalat un ecran LED exterior de 30 de metri pătrați, cu o rezoluție *P8 și tehnologie **SMD, cu ajutorul unui echipament de ridicare.

Iar în sala de joacă de la etajul 3, am instalat un ecran LED cu tehnologie SMMD de 1,5 x 3 metri cu rezoluție *P2,97, pe care vizitatorii pot juca diverse jocuri dezvoltate de noi și de alții.

Toate ecranele LED instalate pe aria complexului pot fi controlate de pe un server central.

De la o singură interfață de control, pot fi accesate toate ecranele LED și materialul video poate fi încărcat ușor/intuitiv pe fiecare afișaj cu LED-uri.

Software-ul nostru proprietar de semnalizare digitală poate reda conținutul care urmează să fie afișat în timp real prin intermediul a 4 ieșiri video 4K separate.

Dispozitivele cu LED-uri și software-ul sistemului de semnalizare digitală din piața inteligentă sunt gestionate ca un sistem unic și coerent.

Toate cunoștințele necesare pentru o funcționare sigură au fost transmise colegilor operatori.

Locația proiectului: Etele Plaza (Smart Plaza)

Prima piață inteligentă din Ungaria va oferi vizitatorilor soluții digitale unice pe piața maghiară. Clădirea a fost proiectată cu o abordare inteligentă încă din faza de proiectare pentru a face cumpărăturile cât mai plăcute.

Adresa: 1119 Budapest, Hadak útja 1. Sursă: Site-ul oficial al Etele Plaza.

► Descriere tehnologică

*** Modulele LED permit crearea de afișaje LED personalizate, dimensionate special după amplasament, pe culoarele magazinelor, în spații restrânse sau, de exemplu, în galerii la etaj.

* Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

** SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Comunicații de marketing corporative
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 1
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 2
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 3
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 4
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 5
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 6
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 7
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 8
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 9
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 10
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 11
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 12
Etele Plaza / Ecran LED flexibil și podea LED - Proiectare și implementare sistem de semnalizare digitală Smart Plaza 13
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, podea LED și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și podele LED integrate în...

Detalii despre proiect
Background Image