Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

# tip: Comunicare de marketing
# locație: Berlin, DE
# partener: Educatio Digitale Lernsysteme GmbH
Proiect

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin.

Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentabilă, rapidă și sigură pentru construirea și operarea unui stand expozițional cu afișaj LED, precum și pentru dezvoltarea și producția de conținut educațional interactiv pe sisteme LED legate de tema expoziției.

Provocare

Standul din cadrul congresului a fost proiectat cu o suprafață de 8*5 metri, cu o podea LED de 5*5 metri și un perete cu LED-uri de 3,5 metri lățime și 2 metri înălțime.

Am fost, de asemenea, responsabili pentru proiectarea și afișarea conținutului interactiv de animație.

De asemenea, a trebuit să planificăm întreaga construcție la fața locului, livrarea echipamentelor, instalarea, exploatarea și demolarea.

Un element cheie al designului sistemului de semnalizare digitală a fost producția și programarea conținutului grafic asociat, care a necesitat o precizie extremă, deoarece testarea la fața locului nu mai era posibilă.

Prin urmare, am construit o demonstrație la scară 1:1 a standului la sediul nostru înainte de eveniment, astfel încât să putem testa imediat toate micile modificări.

Ca urmare a testelor, clientul nostru a mărit dimensiunea standului la 10x5 metri pentru o experiență mai bună a clienților.

Soluție

Proiectul a inclus instalarea unei pardoseli interactive cu LED-uri Uniview *P6,25 mm de 5x5 metri, care a permis ca monitoarele să fie controlate ""fără atingere"", cu ajutorul unui software propriu, unică ca dezvoltare.

Am creat 3 stații (zone de joacă) pe podeaua cu LED-uri.

Fiecare stație a avut în față 1 la 1 monitoare de semnalizare digitală Digital Signage cu rezoluție 4K, ținute în formă triunghiulară deasupra podelei cu LED-uri de către structura noastră de susținere personalizată.

Am construit, de asemenea, un perete cu LED cu LED-uri pentru interior de 3,5 metri lățime și 2 metri înălțime, cu rezoluție *P3,1, în peretele lateral al zonei de depozitare a standului, afișând conținutul nostru informativ personalizat.

Aceasta a fost instalată și demonstrată expozanților într-o singură zi; cunoștințele privind funcționarea și manipularea acesteia au fost transmise personalului de exploatare, astfel încât acesta să o poată folosi cu încredere în timpul celor 2 zile de expoziție.

Am asigurat personal tehnic de supraveghere format din 2 persoane pe întreg parcursul evenimentului.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Sistem Digital Signage într-un mediu educațional
Expoziție
Comunicare de marketing
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional 1
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional 2
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional 3
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Noul stadion Hidegkuti Nándor: Proiectare și implementare - tabelă de marcaj ecran cu LED-uri, operarea echipamentelor LED perimetru și Sistem Digital Signage

În 2016 stadionul a fost complet renovat și am fost însărcinați cu instalarea a două tabele de marcaj ecran cu LED-uri. După ce lucrările de construcțieau fost finalizate, avem sarcina suplimentară și permanentă nu numai de a operarea echipamente...

Detalii despre proiect
Stadionul SEPSI OSK / Proiectare și implementare sistem de tabelă de marcaj cu LED-uri și LED-perimetru

Am primit o solicitare pentru realizarea sistemelor audiovizuale și de semnalizare digitală Digital Signage ale noului stadion de la Sfântu Gheorghe, cu o capacitate 8500 de locuri și pe 3 niveluri, precum și pentru proiectarea și implementarea siste...

Detalii despre proiect
Background Image