Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!
Background Image

Coca-Cola Energy tour / Instalare de podea și de perete cu LED-uri pentru interior

#tip: Comunicări despre eveniment
#locație: Országos turné / National tour, HU
#partener: Lauritzen Instore Holding Zrt.
Proiect

Pentru evenimente, gustări de produse legate de introducerea în Ungaria a Coca-Cola Energy a trebuit să creăm un joc interactiv cu ajutorul soluțiilor noastre cu LED-uri.

A trebuit să creăm un software special care să invite vizitatorii să joace un joc interactiv pe o combinație spectaculoasă de LED-uri tridimensionale pe podea și perete.

Provocare

Ecranele LED de diferite dimensiuni și tipuri, precum și de diferite rezoluții trebuia să fie operate coordonat, în mod interactiv, integrat într-un sistem, precum și predat și exploatat în siguranță.

Sistemele complet diferite trebuiau integrate într-o singură unitate și să fie controlate cu software. Extragerea datelor privind pașii de pe ecranul LED interactiv sensibil la atingere a prezentat mai multe dificultăți: protocolul utilizat de producător nu a permis extragerea datelor pentru a controla pașii accelerați ai mai multor vizitatori.

Soluție

Pentru instalarea în interior a LED-urilor pe podea și pe perete: au fost proiectate două interacțiuni diferite. Versiunea mai mare este destinată universităților, în timp ce versiunea mai mică este destinată birourilor. Versiunea concepută pentru universități este un modul UNIVIEW i6.25 Interactive Floor LED *P5.9 rezoluție **tehnologie SMD LED de 9 metri pătrați (3x3 m) cu o cutie de cola de 2,5 metri înălțime din spumă în mijloc, pe care am plasat un LED curbat de 1 metru pătrat ca bandă verticală.

Ideea jocului pe care l-am dezvoltat a fost de a avea 4 persoane care să se balanseze pe părțile laterale ale podelei cu LED-uri într-un ritm constant și accelerat. Prin mișcările de accelerare a pașilor, ei pot ""încărca cu energie"" cutia de cola din centru, care este reprezentată vizual de banda centrală curbată cu LED-uri.

Versiunea mai mică, concepută pentru birouri (""atwork""), se bazează pe principii similare și constă într-o podea LED de 1 metru pătrat și un afiș cu LED-uri în fața acesteia. Podeaua conținea silueta unui picior pe care jucătorul trebuia să calce, iar afișul LED conținea conturul unei persoane. Și aici, conturul persoanei poate fi ""energizat"" cu o mișcare accelerată, de călcare în picioare, pentru a ""inunda energia pozitivă""!

Prin dezvoltarea unei biblioteci de funcții personalizate (DLL), am creat un joc în care vizitatorii de la 1 la 4 puteau să atingă o podea interactivă cu LED-uri, sensibilă la presiune, pentru a umple o cutie virtuală de Coca-Cola Energy formată dintr-un perete interior cu LED-uri.

Ritmul și viteza din ce în ce mai mare a fost necesară pentru a finaliza provocarea interactivă și distractivă.

*Valoare P (pasul pixelilor): Modulele LED sunt realizate cu diode luminoase distanțate între ele la 1,8-10 mm. Valoarea P arată valoarea relativă a diodelor una față de cealaltă în ambele direcții, verticală și orizontală, exprimată în milimetri.

**SMD: Noua generație de diode LED încastrate, cubice, sunt durabile, vizibile de la distanță și oferă o experiență vizuală mai plăcută.

Categorii de proiecte
Comunicări despre eveniment
Coca-Cola Energy tour / Instalare de podea și de perete cu LED-uri pentru interior 1
Coca-Cola Energy tour / Instalare de podea și de perete cu LED-uri pentru interior 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Congresul German Leadership / Berlin 2021 - Proiectarea și implementarea unui sistem de afișaj digital educațional

Educatio Digitale Lernsysteme GmbH a fost expozant la cel de-al 8-lea Congres German pentru Leadership în Educație la Congresul Estrel din Berlin. Pentru expoziție, compania căuta un furnizor de servicii care să ofere o soluție inovatoare, rentab...

Detalii despre proiect
Stadionul SEPSI OSK / Proiectare și implementare sistem de tabelă de marcaj cu LED-uri și LED-perimetru

Am primit o ofertă pentru construirea sistemelor audiovizuale și de semnalizare digitală Digital Signageale noului stadion de la Sfântu Gheorghe, cu o capacitate 8500 de locuri și pe 3 niveluri, precum și pentru proiectarea și implementarea sistemulu...

Detalii despre proiect
Background Image