Creăm atmosferă pentru artă și divertisment!

Afișe LED la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati

# tip: Comunicare de marketing
# locație: ATRYUM FASHION CITY - Budapest, HU
# partener: W. Street Fashion Hungary Kft.
Proiect

Solicitarea partenerul a fost ca în vitrina centrului comercial ATRYUM FASHION CITY să pregătim afișe LED, de pe care cumpărătorii să poată citi diferite conținuturi marketing și informative, și care să le ajută în timpul cumpărăturilor.

Provocare

În ceea ce privește proiectarea, dificultatea sarcinii a constat în faptul că trebuia să sincronizăm aceste afișe LED cu rețeaua internă IT a supermarketului, respectiv cu serverul central.

Clientul dorea ca după instalare să poată încărca el însuși conținuturile care se rulează pe afișele LED, astfel că trebuia să efectuăm pregătirea conform acestei solicitări.

Soluție

Colegii noștri au pregătit pentru vitrina supermarketului clientului 4 afișe LED *P2,5 fiecare având dimensiunea de 560x1890 milimetri, respectiv o rezoluție de 216x729 pixeli.

Suporturile de montare ale dispozitivelor au fost ajustate la dimensiunile vitrinei. În acest mod, clientul putea să efectueze el însuși instalarea dispozitivelor în procesul de implementare.

Conținuturile care se rulează pe dispozitivele de afiș LED-uri pot fi încărcate de pe serverul central al supermarketului.

Afișul LED constituie în sine un dispozitiv de marketing eficient; este platforma de comunicare marketing ideală și inovativă pentru centrele comerciale, magazinele de retail, lanțurile de branduri!

► Locația proiectului: ATRYUM FASHION CITY

Adresa: 1055 Budapest, Nyugati tér 7.

*Valoare P (pasul pixelilor): furnizează distanța dintre centrele diodelor LED, atât în direcție verticală, cât și în cea orizontală, exprimată în milimetri.

Categorii de proiecte
Comunicare de marketing
Afișe LED la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati 1
Afișe LED la ATRYUM FASHION CITY din piața Nyugati 2
Background Image
Background Image
Alte proiecte ale noastre
Stadionul SEPSI OSK - Extinderea perimetrului LED

Am instalat deasupra ieșirii suporterilor, extinderea sistemul de LED perimetru, proiectat și implementat pentru Stadionul SEPSI OSK. Ideea de a instala un perimetru LED deasupra celor nouă ieșiri destinate suporterilor, cu scopul de a extinde ele...

Detalii despre proiect
Madame Tussauds Budapest - ecran LED, podea LED și procesor video sistem de control proiectare și execuție

Atracția capitalei va cuprinde 51 de figuri de ceară realiste ale unor celebrități internaționale și maghiare; vizitatorii se vor întâlni, de asemenea, cu 17 celebrități maghiare. Cu monitoare Digital Signage, ecrane LED și podele LED integrate în...

Detalii despre proiect
Background Image